Announcement

Collapse
No announcement yet.

A different router

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    A different router

    I have a Cisco PIX 501.....logs on the proper ports....can it be configured to work with RTM?

    #2
    Hi,

    You will need to download the Router Logger application in this thread and let it run for 10-15 minutes.

    Here is the router logger application:

    http://board.homeseer.com/showthread.php?t=106905

    Then once you have your log file, please attach it to this thread (please make sure you indicate the name and model of the router)

    http://board.homeseer.com/showthread.php?t=106906

    I will then create a parser for it and put out a new version of the plugin so that you can use it with your router.

    If you have any questions let me know
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


      #3
      cborod,

      Did you find what you needed ok?
      Cheers,
      Bob
      Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

      Comment


        #4
        Update: Downloaded the utility.......can't seem to get the PIX to log properly to anything.....except my syslog server. Then that work thing keeps getting in the way. I'll be at it again this weekend......thanks for the patience! and helping hand. ChrisB

        Comment


          #5
          The port will be either 514 or 162. I cannot think of any other ports. These are the two I have found to work ok.
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment


            #6
            Unless you've specifically told it otherwise, a PIX uses good 'ole UDP 514 for syslog.

            Jerry

            Comment


              #7
              What about a Switch, Cisco 3524 XL

              Comment


                #8
                It should be either 162 or 514
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                  #9
                  Originally posted by Blade
                  It should be either 162 or 514
                  162

                  Comment

                  Working...
                  X