Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xap Com Port 1 ??

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Xap Com Port 1 ??

    In my interfaces I now have a com port for Xap did not think I needed a com port. Any one else know why this is showing up?
    Attached Files
    HS2 Environment
    Zotac 1.83 GHz Quadcore
    HomeSeer Way2Call
    Netiom-Xap board
    opnode 1-wire 1.2.7
    Plug-In's
    WeatherXML 1.0.0.32
    Pwr Link USB 1.0.0.13
    mcsTemp V6.2.0.14
    mcsXap V3.0.0.0/3.0.0.20
    IM Connector 4.87.2.5
    Sip Connector 2.56.2.4
    RFXCOM 15.0.0.22
    Odroid X2
    Asterisk 11.5.1
    FreePBX 2.11.0.42
    WebMin 1.720
    Xap Switchboard by Mi4

    There is no place Like 127.0.0.1

    #2
    Hmm - it doesn't use/need a COM port at all - looks like just a strange interaction in the config. I assume your RCS serial thermostat is working OK ? If so then I wouldn't worry. I'll mention this to James (the author) anyway...

    Comment


      #3
      I could not remember when that showed up. But beleive it was when I updated the therm. plugin. Yes every thing works but some times in the log I see Xap messages going to the RCS therm. The next time I see one I will Post it. It showes as an error in the log.

      There is another update to the RCS serial Plugin may be I will give that a try.
      HS2 Environment
      Zotac 1.83 GHz Quadcore
      HomeSeer Way2Call
      Netiom-Xap board
      opnode 1-wire 1.2.7
      Plug-In's
      WeatherXML 1.0.0.32
      Pwr Link USB 1.0.0.13
      mcsTemp V6.2.0.14
      mcsXap V3.0.0.0/3.0.0.20
      IM Connector 4.87.2.5
      Sip Connector 2.56.2.4
      RFXCOM 15.0.0.22
      Odroid X2
      Asterisk 11.5.1
      FreePBX 2.11.0.42
      WebMin 1.720
      Xap Switchboard by Mi4

      There is no place Like 127.0.0.1

      Comment

      Working...
      X