Announcement

Collapse
No announcement yet.

Leopard Button Problem

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Leopard Button Problem

    Reposting this as a new thread...

    The new Leopard support is great! Just what I've been waiting for.

    I'm having a little problem I hope someone can help with.

    When I trigger an event with Leopard Screen Set To Any trigger it seems to work fine. However, when I trigger an event by doing a Set To a specific # (for a specific button on the leopard) it only triggers the event about 50% of the time.

    Any ideas would be appreciated.

    thanks,
    -Craig

    p.s. I am running the latest cmax.

    #2
    Would also like feedback on this problem.

    Thanks Much !!!!!

    Comment


      #3
      Does anyone have the Set To Value event trigger working consistently with Leopard buttons?

      Comment


        #4
        You may want to send Rich an e-mail directly on this one. When I get no response from the board, and I need some help, especially with this kind of problem, I let Rich know directly. Would like to know myself what the story is here. If you find out from Rich directly, can you e-mail me with the results. Thanks Much.

        Comment


          #5
          Craig,


          Wanted to contact you regarding your Leopard problem via your e-mail address, but your e-mail address link does not work. Would like to converse with you regarding the Leopard Display panel, as I also have one, but can't send to your e-mail address. Would love to hear from you regarding the Leopard Display issues you are having.

          Comment

          Working...
          X