Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ocelot not respronding

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Ocelot not respronding

    Sometimes after a few hours or sometimes days the Ocelot does not respond to Homeseer commands if I shut down Homeseer and restart it everything works.

    #2
    Never heard of this before - are you using HomeSeer's plug-in for the Ocelot or the ADIOcelot plug-in?

    The only time (in something like 3 years) that this has happened to me is after lightning strikes nearby, my infrared receivers pick it up, and scramble the brains of the SECU16-IR. The other modules continue to function just fine though.

    Check to see if you have a really old version of the Ocelot firmware - downloads of updates are free from Applied Digital at http://appdig.com
    Regards,

    Rick Tinker (a.k.a. "Tink")

    Comment


      #3
      I am using the latest firmware for the Ocelot and using HomeSeer's plug-in for the Ocelot, But now I see that I did not have it selected in the interface tab of homeseer could this be the problem.

      Thanks

      Comment


        #4
        rmuziani,
        Are you using it for IR only or IR and X10?
        💁‍♂️ Support & Customer Service 🙋‍♂️ Sales Questions 🛒 Shop HomeSeer Products

        Comment


          #5
          only x10

          Comment


            #6
            Then yes the ocelot should be selected in your X10 interface slot.
            💁‍♂️ Support & Customer Service 🙋‍♂️ Sales Questions 🛒 Shop HomeSeer Products

            Comment

            Working...
            X