Announcement

Collapse
No announcement yet.

Saving Configuration Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Saving Configuration Error

    A few days ago I was having problems with communication to the HAI panel from the plugin, which cleared it's self after a several restarts. I now get a "Saving Configuration Error" and randomly locks up event response by not speaking when an event triggers. I have the debug level set at 4 in the HAI Plug-in and here is what is in the log:

    11/22/2006 2:19:43 PM~!~Info~!~HomeSeer version is: 1.7.44
    11/22/2006 2:19:43 PM~!~startup~!~Loading configuration XML file
    11/22/2006 2:19:43 PM~!~startup~!~Restoring device status
    11/22/2006 2:19:43 PM~!~startup~!~Initializing text to speech
    11/22/2006 2:19:44 PM~!~startup~!~Initializing Telephone Interface
    11/22/2006 2:19:44 PM~!~Info~!~HomeSeer Phone is not available
    11/22/2006 2:19:46 PM~!~startup~!~Initializing X10 Interface
    11/22/2006 2:19:46 PM~!~startup~!~Initializing Infrared Interface
    11/22/2006 2:19:46 PM~!~startup~!~Initializing Z-Wave Interface
    11/22/2006 2:19:46 PM~!~startup~!~Initializing scripting
    11/22/2006 2:19:46 PM~!~startup~!~Initializing I/O
    11/22/2006 2:19:46 PM~!~Touchpad~!~Touchpad 1.7.3 configuration initializing.
    11/22/2006 2:19:47 PM~!~Touchpad~!~Touchpad Configuration completed.
    11/22/2006 2:19:48 PM~!~HAI System~!~Poll Settings: Units - 19, Zones - 11, Thermostats - 1
    11/22/2006 2:19:48 PM~!~HAI System~!~HAI Plug-In Version 2.0.17

    .
    .
    .

    11/22/2006 2:20:14 PM~!~HAI System~!~Checking special devices, creating any that need to be created....
    11/22/2006 2:20:16 PM~!~HAI System~!~--- Starting global update of system at: 2:20:16 PM
    11/22/2006 2:20:24 PM~!~HAI System~!~--- DONE with global update of system at: 2:20:24 PM
    11/22/2006 2:20:24 PM~!~HAI System~!~--- Elapsed time: 8 seconds.
    11/22/2006 2:20:24 PM~!~HAI System~!~All HAI Items and Units are Up-To-Date. Triggers and Conditions are now active.
    11/22/2006 2:21:00 PM~!~Error~!~Saving configuration: Multiple-step operation generated errors. Check each status value.
    11/22/2006 2:24:00 PM~!~Error~!~Saving configuration: Multiple-step operation generated errors. Check each status value.

    My system has run fine for well over a year and even after the plug-in upgrade to 2.0.17. Does anyone have any ideas as to what this error means?

    Thanks

    Don

    #2
    Saving Configuration error

    I finally resolved the problem by reverting back to an eairler version of the plug-in. I am running HS 1.7 and it turns out that HS2 introduced new bits in the device .misc property for the plug-in. They were suppost to be backward compatibilty, but it turns out they are not.

    This has been identified in other plug-ins and is described in this thread:

    http://board.homeseer.com/showthread...ighlight=.misc


    Don

    Comment

    Working...
    X