Announcement

Collapse

Contacting HomeSeer This Week

HomeSeer is open and operational this week. All orders are being processed and shipped as usual. However, some staff are working from home. If you need to contact HomeSeer for support or customer service, please use our Email or Chat options. https://homeseer.com/contact-us/
See more
See less

HAI Panel User Poll

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Can't name HAI Unit and Zones

    I have an Onmi pro 2, and I am trying to use the HAI plug in (HSPRO)...according to the Log everything is connecting correctly. Unfortunately I can get the NAME CONFIGURATION Page to come up to name all my Zones and Units in the Interface/config (I just get a blank screen with the header "HAI Names". Everything works I just don't know what I am controlling. What am I doing wrong? Is it a setting with my browser?

    Here is a snapshot of my LOG...this even shows the Zone and Unit Names.

    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 15: 2nd Floor Windo
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 16: Rain Detection
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 18: @#1
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 19: @#2
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 20: @#3
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 21: @#4
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 22: @#5
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 23: @#6
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 24: @#7
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 25: @#8
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 26: @#A
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 27: @#B
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 28: @#C
    1/19/2014 12:34:19 AM - HAI System - Message 29: @#D
    1/19/2014 12:34:22 AM - HAI System - Checking special devices, creating any that need to be created....
    1/19/2014 12:34:22 AM - HAI System - --- Starting global update of system at: 12:34:22 AM
    1/19/2014 12:34:33 AM - HAI System - --- DONE with global update of system at: 12:34:33 AM
    1/19/2014 12:34:33 AM - HAI System - --- Elapsed time: 11 seconds.
    1/19/2014 12:34:33 AM - HAI System - All HAI Items and Units are Up-To-Date. Triggers and Conditions are now active.

    Comment


    • #32
      What am I doing wrong? Is it a setting with my browser?
      '

      Try using IE instead of whatever browser you are using.

      Here I just checked using Firefox and see nothing on the page.

      "/HAINames"
      - Pete

      Auto mator
      Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.8X
      Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.8X
      HS4 pro - 4.0.3.0 - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono 6.8X

      X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

      Comment


      • #33
        Ty

        Bingo...you need to use a version IE9 or lower. Thanks for the help

        Comment


        • #34
          Have a gander at the new HS3 HAI plugin using a network connection to the HAI panel.

          I currently am running it on Ubuntu.
          Attached Files
          - Pete

          Auto mator
          Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.8X
          Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.8X
          HS4 pro - 4.0.3.0 - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono 6.8X

          X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

          Comment

          Working...
          X