Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem sending commands

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pete
    replied
    Checked out your script statements and worked for me:

    Here is the log and event



    3/23/2010 11:28:26 PM Event Event Trigger "Test HAI 1"
    3/23/2010 11:28:26 PM Event Running script and waiting: &hs.plugin("HAI_System").HAI_Unit_On(17)
    3/23/2010 11:28:26 PM Event Running script and waiting: &hs.writeLog "HAI", "Unit status " & hs.plugin("HAI_System").UnitStatus(17)
    3/23/2010 11:28:26 PM HAI Unit status On
    3/23/2010 11:29:03 PM Event Event Trigger "Test HAI 2"
    3/23/2010 11:29:03 PM Event Running script and waiting: &hs.plugin("HAI_System").HAI_Unit_Off(17)
    3/23/2010 11:29:04 PM Event Running script and waiting: &hs.writeLog "HAI", "Unit status " & hs.plugin("HAI_System").UnitStatus(17)
    3/23/2010 11:29:04 PM HAI Unit status Off
    Attached Files
    Last edited by Pete; March 23, 2010, 11:29 PM.

    Leave a comment:


  • Pete
    replied
    I've been using it with HSPro beta .26 / HAI plugin / FW 3.2D / and its working for me.

    Leave a comment:


  • picta
    replied
    Originally posted by Pete View Post
    Have you tried watching the HAI panel in PCAccess while you send commands over to it?
    Yes, nothing changes in PCaccess when I send commands from HS. I can change values through PCaccess commands. Perhaps the 3.2 firmware uses different protocol for commands?

    Leave a comment:


  • Pete
    replied
    Have you tried watching the HAI panel in PCAccess while you send commands over to it?

    If you want I can try your code - have to modify it a bit for my panel though.
    Last edited by Pete; March 23, 2010, 10:41 PM.

    Leave a comment:


  • picta
    replied
    I am still unable to send commands to the panel, I looked at the HAI plugin log and don't see anything that would indicate a command. The log is full with STATUS messages and sometimes has UNIT STATUS followed by Neagtive Acknowledge, but I cannot tell if this is the log of my HAI trigger. Should I log a help desk ticket?

    Leave a comment:


  • picta
    replied
    No errors. HS behaves like it did the job, however the values remain unchanged on the panel, and when HS reads it back, it gets the old values. When I execute a script command, the result is False (unsuccessful). Here is my test code

    res=hs.plugin("HAI_System").UnitStatus(388)
    hs.writeLog "HAI", "Unit status " & res
    res=hs.plugin("HAI_System").HAI_Unit_Off(388)
    hs.writeLog "HAI", res
    res=hs.plugin("HAI_System").UnitStatus(388)
    hs.writeLog "HAI", "Unit status " & res

    This is HS log

    3/14/2010 6:10:28 AM ~!~HAI~!~Unit status On
    3/14/2010 6:10:28 AM ~!~HAI~!~False
    3/14/2010 6:10:28 AM ~!~HAI~!~Unit status On

    Leave a comment:


  • Rupp
    replied
    Any errors when you send commands?

    Leave a comment:


  • picta
    started a topic Problem sending commands

    Problem sending commands

    I am not sure at what point this happened, but I no longer can change any values in my HAI panel from HS. It can READ values no problem, but neither webpage control buttons, nor actions in the events, nor scripting functions will change units or output values in the panel. I do have the latest HAI firmware 3.3d, HSPro version 2.4.0.3, HAI plugin version 2.1.2746.29695. Any hint will be greatly appreciated, thanks.
Working...
X