Announcement

Collapse
No announcement yet.

TZ43 set mode to auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • rmorton27
    replied


    -r

    Leave a comment:


  • Vector
    replied
    Rick,

    Do you have the Z-wave Plug-in enabled on the Setup/Interfaces page?

    Leave a comment:


  • rmorton27
    replied
    Vector,

    I must be missing something. I only see Off - Heat - Cool when looking at the hs actions. I wonder if its a change from my version of hs pro. I am running the last release 2.4.0.11 with 1.3.0.8 version of the t-stat plug-in. The amount of reproted zwave related issues with the betas have given me pause about installing them.

    -rick

    Leave a comment:


  • Vector
    replied
    Rick,

    You can set it manually using the Z-wave thermostat "plug-in", or using an event action (select z-wave thermostat action).

    Regards,
    Vector

    Leave a comment:


  • rmorton27
    replied
    Rupp,

    Thanks for the interest. No I am not inquiring about fan mode. I am asking about setting the operating mode of the stat like cool or heat to auto. Does that help?

    -rick

    Leave a comment:


  • Rupp
    replied
    Are you talking about the fan mode from off to auto?

    Leave a comment:


  • rmorton27
    started a topic TZ43 set mode to auto

    TZ43 set mode to auto

    Is there a way to set the stats mode from hs to auto, all I see available is heat cool or off. I would be ok with a solution that was asp/vbscript. Where might I look for asp/vb script examples to manage this stat?

    thanks

    -rick
Working...
X