Announcement

Collapse

Contacting HomeSeer This Week

HomeSeer is open and operational this week. All orders are being processed and shipped as usual. However, some staff are working from home. If you need to contact HomeSeer for support or customer service, please use our Email or Chat options. https://homeseer.com/contact-us/
See more
See less

2Gig Tstat ct30 ZWave comm issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2Gig Tstat ct30 ZWave comm issues

    I have a ztroller .15 sw
    using intermatic modules

    what is happening is that when I send a command to the tstat most times I see an error like this: Error sending fan mode command (44-2), return was ERROR ID: 28

    if I check the tstat it will have updated like it should. any thoughts.

    you can see where the return from the tstat is blank, I'm sure this is why I get the error.

    below is the debug info

    12/4/2010 10:34:13 AM ZWave Thermostats DEBUG In Thermostat.CmdSetFan: Therm=1 Mode=0Mode Type=System.Int32
    12/4/2010 10:34:13 AM ZWave Thermostats DEBUG Entering SendCMD: CMD=FanSet G/S=False VAL=0 SPNum=1
    12/4/2010 10:34:13 AM ZWave Thermostats DEBUG Sending ZWave Command: 44-1-0 to Thermostat at ZWaveID: 28, Looking for 0x44(O=0x44)
    12/4/2010 10:34:13 AM ZWave Thermostats DEBUG Received return: from thermostat at ID: 28
    12/4/2010 10:34:14 AM ZWave Thermostats DEBUG Entering SendCMD: CMD=FanSet G/S=True VAL= SPNum=1
    12/4/2010 10:34:14 AM ZWave Thermostats DEBUG Sending ZWave Command: 44-2 to Thermostat at ZWaveID: 28, Looking for 0x44(O=0x44)
    12/4/2010 10:34:22 AM ZWave Thermostats DEBUG Received return: 45-52-52-4F-52 from thermostat at ID: 28
    12/4/2010 10:34:22 AM ZWave Thermostats DEBUG Entering ProcessCMD, CMD=45-52-52-4F-52
Working...
X