Announcement

Collapse
No announcement yet.

newbie help with zee and plm2413u

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • newbie help with zee and plm2413u

    I have recently set up my s1 zee with the 2413u. I eventually got the insteon up and running but I can not get the x-10 to work at all. When I try to start the built in x-10 plug then under ti103 the status says starting and that is all. If I switch it to cm11a the status says ok but no x-10 commands are being sent out.

    Here are some logs: Turning on in ti103 mode:
    Jun-07 9:14:08 AM Plug-In Finished initializing plug-in X10
    Jun-07 9:14:08 AM Info TI103 Plug-in, Version 3.0.181 Jun-07 9:14:08 AM ACT TI103 Calling initIO in TI103 with port:/dev/ttyUSB0

    When I send a command via cm11a the log shows:
    Jun-07 9:23:18 AM X10 ERROR Unable to send to CM11A/CM12U
    Jun-07 9:23:18 AM Device Control Device: X10 Unknown right of couch to Off (0) by/from: CAPI Control Handler

    Any help would be appreciated.

    rkshack

  • #2
    The X10 plugin on the Zee only works with the TI-103, CM11A, and the CM15 interfaces.
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      So does that meant that the 2413u does not support those interfaces?
      rkshack

      Comment


      • #4
        No the hardware does't support that interface.
        -Rupp
        sigpic

        Comment


        • #5
          That's disappointing. What hardware would support it through the zee.
          rkshack

          Comment


          • #6
            You might take a look at the XTB-232, which also supports the CM11A "real-time" command set.

            Jeff

            Comment

            Working...
            X