Announcement

Collapse
No announcement yet.

Random zone name swap between S1 and S2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Random zone name swap between S1 and S2

    I see a random name swap between S1 and S2. See attached screenshot. I did enter all zone names correctly and verified carefully. No way that I did that. After a while I see names of some zones in System 1 (S1) replaced by the names of the same zones in System 2 (S2) (zones 1 trough 5 on the screenshot). I'm sure I have seen this happening at least twice in 9 mo. period. I remember correcting it one time but could be more than once. While events are not affected as action is not by names but rather than system and zones numbers, it is very confusing when new events need to be created or old events modified or control by device name is needed by iPhone for example.

    Pls. fix.

    Thanks,
    risquare Click image for larger version

Name:	Screenshot (116).png
Views:	5
Size:	60.1 KB
ID:	1256036

  • #2
    OK I will take a look as soon as I can
    Please log this as a ticket on my help desk so I do not lose track of it
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Hi Blade, I hate to disappoint you but I don't know where your help desk/ticket system is located. Link please . Thanks.

      Comment


      • #4
        I used to have it in my signature - I wonder why my signature is not showing
        Here it is

        Edit: my signature should be there now
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Where? I still don't see any links.

          Comment


          • #6
            In my signature - not sure why you can't see it

            Here is the link

            http://www.bladeplugins.com/helpdesk/Login.asp
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              Thanks. Done. The problem is In the ticket system now.

              Comment

              Working...
              X