Announcement

Collapse
No announcement yet.

Database Empty in config

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mworsnop
    replied
    Yes it appears it's all good. Hs4 lost all the plug-in registrations too for all the plug-in and setup too. So I doubt it's your plug-in problem. This was happening with the Alexa part of the the HS servers was messed up. I rebooted to see if that fixed the problem.

    Leave a comment:


  • mnsandler
    replied
    Originally posted by mworsnop View Post
    Did you want me to do something?
    no, just wanted to make you aware of another source of the insteon.ini contents. I assume it looks ok

    Leave a comment:


  • mworsnop
    replied
    Did you want me to do something?

    Leave a comment:


  • mnsandler
    replied
    thanks. there should be an insteon Plugin device in the hs devices with a copy of the insteon.ini txt on the Insteon tab

    Leave a comment:


  • mworsnop
    replied
    Sorry I forgot to send the version
    3.0.7.20

    Leave a comment:


  • mnsandler
    replied
    Originally posted by mworsnop View Post
    Restoring the ini worked. Thank you for your help
    Glad you got it working. can you tell me what version of the plugin you are running?

    Leave a comment:


  • mworsnop
    replied
    Restoring the ini worked. Thank you for your help

    Leave a comment:


  • mnsandler
    replied
    what version of the plugin are you running?

    sounds like the insteon.ini got cleared. shutdown hs, restore the insteon.ini from one of the recent backups in the config folder, and restart



    Leave a comment:


  • mworsnop
    started a topic Database Empty in config

    Database Empty in config

    Was working great. Rebooted the HS4 computer and the devices under config is blank. All the devices in HS4 are still there. Also the Insteon remote on iOS still works also. What button can I click to update the config devices?
Working...
X