Announcement

Collapse
No announcement yet.

Is HS4 not supported? Pages don't refresh on their own when adding devices

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Is HS4 not supported? Pages don't refresh on their own when adding devices

    Having some issues, basically any time I want to do something like add a device or reprogram a device where it shows that screen being like "this page will automatically refresh, don't leave or close it until the continue button appears" it doesn't actually refresh. I've tried in Chrome on Mac and PC as well as Safari it just loads once. It sometimes works if I keep refreshing manually but some things don't. I haven't been able to add any motion sensors as I can't tell if it's talking to it or not. With dimmer switches it's not so bad as when you press add device and then tap add it, the dimmer beeps so you know it got added, so I just leave it 5-10 minutes then go back to the Insteon plugin page where it now shows the dimmer as a device. But can't get any motion sensors added as I can't read the messages it's saying since it won't auto refresh the page?

    I'm running HS4 on Ubuntu on RPi4

    #2
    please see the following

    https://forums.homeseer.com/forum/li...running-on-hs4
    Mark

    HS3 Pro 3.0.0.534
    Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
    Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
    Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

    Comment

    Working...
    X