Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bad Link

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Bad Link

    Hi,
    I'm using the plugin in HS4. Today a light controlled by Insteon turned on and off with no physical intervention. I had a look in the HS log but there was nothing. I then decided to look in the plugin config to see if anything looked amiss.

    I came across this;

    Click image for larger version

Name:	Links.PNG
Views:	64
Size:	84.3 KB
ID:	1444044
    As you can see it is suggesting there is a bad link to an unreferenced group.

    I don't have any groups;

    Click image for larger version

Name:	Groups.PNG
Views:	37
Size:	118.0 KB
ID:	1444045

    Any suggestions as to why it is showing a group I don't have and whether or not I should delete Link#2.

    Cheers

    #2
    no idea why it the switch would go on/off. check your events just in case.

    it could be a leftover link from the factory. you can look at the link data in the [device] section of the insteon.ini. Look at link #2 and see if you recognize an insteon id in bytes 3-5

    either way, you can delete the link
    Mark

    HS3 Pro 3.0.0.534
    Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
    Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
    Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

    Comment


      #3
      Deleted - thank you.

      Comment

      Working...
      X