Announcement

Collapse
No announcement yet.

Added new devices?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Added new devices?

    So I installed a few new outlets and am not sure how to add them to the plugin. I tried all the options, or so I think I did, and still don't see any new devices. Do I have to manually add each device through the plugin?

    #2
    from the manage devices plugin page, there is a Add new device button. it will ask for the insteon id of the device to register. if this isn't working, please enable detailed logging on the config page, retry, and post the log snippet of the transaction
    Mark

    HS3 Pro 3.0.0.534
    Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
    Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
    Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

    Comment


      #3
      Originally posted by mnsandler View Post
      from the manage devices plugin page, there is a Add new device button. it will ask for the insteon id of the device to register. if this isn't working, please enable detailed logging on the config page, retry, and post the log snippet of the transaction
      Awesome, thank you! Worked like a charm.

      Comment


        #4
        Glad you got it working. thanks for reporting back.
        Mark

        HS3 Pro 3.0.0.534
        Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
        Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
        Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

        Comment

        Working...
        X