Announcement

Collapse
No announcement yet.

Insteon PLM Plug-In Version 1.7.3.1 Release

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Originally posted by ihernandez View Post
    hi still I get the initialization error and I changed the port but none works I hope you can help me
    I need more detail.

    can you post your config\insteon.ini and any log entries you get get

    i don't think you have the ftdi drivers installed correctly
    Mark

    HS3 Pro 3.0.0.534
    Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
    Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
    Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

    Comment


      #32
      Insteon KeypadLink Model: 2234-223

      I am having some issues getting the PLM Plug-in to recognize a replacement KeypadLink I just installed. The device is not that old, but guessing either it is not currently supported, or I have an out of date device file. When I add the device, the plugin claims my device is "Type 0141" and does not recognize it as a keypad.

      Is there a version I can download which supports this device, and/or a device file I could download?

      Thank you,
      -Russ

      Comment


        #33
        download and install the latest from here
        http://board.homeseer.com/showthread.php?t=162864
        Mark

        HS3 Pro 3.0.0.534
        Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
        Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
        Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

        Comment


          #34
          mark, I've had trouble with substitutions as well. typically have had to install some devices from scratch. devices are operational. I can tap add them. substitution usually fails saying the device isn't responding.

          sorry that I haven't pursued trying to fix the problem for me as the workaround was ok.

          also, don't know how far back this started in the code (or the network hub as a PLM), but yes, I have had this problem too

          Comment


            #35
            Have you tried the latest v2.0 which is posted at the top of the forum
            Mark

            HS3 Pro 3.0.0.534
            Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
            Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
            Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

            Comment


              #36
              yes, running 2.0.0.4. did try going back a few versions to see where it might have changed, but couldn't identify. it may have been a while ago

              sjw

              Comment


                #37
                Originally posted by stevewinick View Post
                yes, running 2.0.0.4. did try going back a few versions to see where it might have changed, but couldn't identify. it may have been a while ago

                sjw
                thanks for the feedback. I'll take a look. if you have any other issues with 2.x, please post to that thread
                Mark

                HS3 Pro 3.0.0.534
                Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
                Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
                Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

                Comment


                  #38
                  That did the trick! Thank you.
                  -Russ

                  Comment


                    #39
                    Hi Mark,
                    I updated to the latest plugin (HSPI_Insteon.dll 2.0.0.4) on HS2, but now I start to see an error in the log, I think it is complaining about this line.
                    LightlevelStatus = hs.plugin("Insteon").getdevicesetting("14.1A.AF","Current Light Level") ' Motion sensor Dining Room


                    8/29/2014 10:50:50 AM - Error - Running script, script run or compile error in file: KeyPadLincBrightness.vbs424:Object required: 'hs.plugin(...)' in line 5 More info: Object required: 'hs.plugin(...)'

                    Thanks.

                    Comment


                      #40
                      please subscribe to the following thread. I've already started looking into this issue.

                      http://board.homeseer.com/showthread.php?t=169304
                      Mark

                      HS3 Pro 3.0.0.534
                      Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway
                      Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 (by Kirby) | Ultra1Wire3 | RFXCOM | NetCAM | MyQ | BLRadar | BLDenon | Jon00 Charting
                      Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

                      Comment

                      Working...
                      X