Announcement

Collapse
No announcement yet.

Animation not found

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Animation not found

    Hi there, I've created some animations that work when I click the 'run' button on the animation panel, but when I try to run them as part of an event, nothing happens and the log shows "animation not found. Please check events"

    I didn't see any other threads on this. Any ideas?

    Thanks!

  • #2
    Bert,

    The animations are running here fine as events. Is there something special in the events that might interfere? Or in the animation itself?

    Wim
    -- Wim

    Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
    650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

    Comment


    • #3
      Fixed

      Actually, I found this thread with the solution. Removed the space from the animation name and all is now working well. Thanks!

      https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=191228

      Love the plug-in, but the way. Makes the hue lights so much more adaptable!
      Last edited by Bert; December 9th, 2017, 07:49 AM.

      Comment


      • #4
        Bert,

        Thanks for the compliments... reason I created the plugin was indeed to have automated control without the need to grab a phone

        I will recheck on the animtion. Here Christmas Roll (including the space) is running fine lately. Will try to create a new animation and test it. Not yet able to copy it

        Wim
        -- Wim

        Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
        650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

        Comment

        Working...
        X