Announcement

Collapse
No announcement yet.

Latest Version Slowing Down Computer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Latest Version Slowing Down Computer

    I had 2.0.2.3 installed and the computer and HS was running fast and all was working. I upgraded to 2.0.2.4 and when I tried to open the device utility page it never opened.as far as I know. I gave up on it. I rebooted and it took the plugins nearly 40 sec to be started in HS. HS finally opened but again the utility page just sat there.

    I opened the manage plugins page (after 5 min) and disabled the jowihue plugin (another 5 min or so) and when the window came back up showing jowihue disabled the Life 360 plugin said it was pending start!! This plugin was already OK previously.???

    So I rebooted again since the jowihue plugin was disabled finally and HS and all the plugins started correct and fast. Computer is running correctly again.

    Any ideas???

    How do I roll back jowihue to 2.0.2.3 to see what happens?

  • #2
    I just now updated mine.
    • Disabled plug-in ~ 5 seconds
    • Installed update ~ 15 seconds
    • Enabled plug-in ~ 4 seconds
    It is working well here.

    Windows 10 Pro
    Randy Prade
    Aurora, CO
    Prades.net

    PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

    Comment


    • #3
      Originally posted by rprade View Post
      I just now updated mine.
      • Disabled plug-in ~ 5 seconds
      • Installed update ~ 15 seconds
      • Enabled plug-in ~ 4 seconds

      It is working well here.

      Windows 10 Pro
      Randy, does it still run fine if after you reboot w10?

      Comment


      • #4
        Originally posted by cowinger View Post
        Randy, does it still run fine if after you reboot w10?
        Yes. I just tried it. Nothing is slow, no errors and the plug-in is working normally.
        Randy Prade
        Aurora, CO
        Prades.net

        PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

        Comment


        • #5
          Originally posted by rprade View Post
          Yes. I just tried it. Nothing is slow, no errors and the plug-in is working normally.
          Thanks. I am running w10 1803, OS 17134.112. Is yours the same?

          Comment


          • #6
            Originally posted by cowinger View Post
            Thanks. I am running w10 1803, OS 17134.112. Is yours the same?
            Mine is the same.
            Randy Prade
            Aurora, CO
            Prades.net

            PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

            Comment


            • #7
              Originally posted by rprade View Post
              Mine is the same.
              Ok, thanks again. Don't have a clue then.

              Comment


              • #8
                Larry,

                Here I do not see the issue too. The changes in this release should not really influence the speed of the plugin. Internal response measures are here also showing normal figures....

                Wim
                -- Wim

                Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
                650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

                Comment


                • #9
                  Originally posted by w.vuyk View Post
                  Larry,

                  Here I do not see the issue too. The changes in this release should not really influence the speed of the plugin. Internal response measures are here also showing normal figures....

                  Wim
                  Thanks Wim, I think it may be because windows had an update in limbo waiting for me to tell it to go ahead. That seemed to be causing the slow down for everything else. Once it finished and I rebooted all came back to normal. So I need to remember to go look for a w10 update lurking the next time it shows signs of slowing down! Yea! for 1803!

                  Comment

                  Working...
                  X