Announcement

Collapse
No announcement yet.

JowiHue will not start!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • JowiHue will not start!

    This morning JowiHue stopped working. I can control everything Z-Wave. And I can control a Zigbee lamp if I do it in deCONZ.
    I thought of starting debug logging, but it seems not to be available. In "Configuration" there is nothing but a message "Plugin is not in ready state yet, bridge unreachable?"
    There is connection between them. I started a browser on the Raspberry that runs deCONZ and it would show the Homeseer page.
    The log spits out messages: "Warning: JowiHue Plugin is not yet in ready state. Command not executed, please resend after initialisation finished". The last messages from JowiHue before this are these:
    okt-11 10.05.23 JowiHue Refresh bridge DeConz set to 45 seconds after establishing direct connection
    okt-11 10.05.22 JowiHue socket opened for DeConz on 192.168.1.32:443
    okt-11 10.05.15 JowiHue Error: (InitPlugin):Start:Collection was modified; enumeration operation might not execute.
    okt-11 10.04.53 Z-Wave Starting Z-Wave Polling for Network D10214E0...
    okt-11 10.04.45 JowiHue * Connected to bridge DeConz at 192.168.1.32:80
    okt-11 10.04.31 Z-Wave ************************************************************ *******************
    okt-11 10.04.31 Z-Wave STARTUP COMPLETE: All configured interfaces were successfully initialized.
    okt-11 10.04.31 Z-Wave ************************************************************ *******************
    I use 2 Raspbery PI. One for deCONZ and the other for Homeseer.
    Both were just rebooted (nicely telling them to do it) to see if that would help. It did not.

    Here is what it says about itself just now:

    Current Date/Time: 11.10.2019 11.25.38
    HomeSeer Version: HS3 ZEE S2 Edition 3.0.0.435
    Linux version: Linux HomeTrollerZeeS2V2 4.1.19-v7+ #858 SMP Tue Mar 15 15:56:00 GMT 2016 armv7l GNU/Linux System Uptime: 0 Days 1 Hour 21 Minutes 38 Seconds
    IP Address: 192.168.1.31
    Number of Devices: 307
    Number of Events: 85
    Available Threads: 394
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed:

    Enabled Plug-Ins
    2.1.0.5: JowiHue
    3.0.1.252: Z-Wave

    Regards
    Einar Sjaavik

  • #2
    Einar,

    I have send you a pm on this.
    -- Wim

    Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
    650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

    Comment


    • #3
      Hi Wim,

      I have also had this problem. Sometimes after a system reboot the plugin does not start, I have to disable the plugin on the Manegement tab and restart it to return to normal.

      Comment


      • #4
        Nuno,

        Check the 2.1.0.6 version, this should resolve this issue
        -- Wim

        Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
        650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

        Comment


        • #5
          So far so good After a few restarts and some tests, everything seems ok.

          Thanks Wim

          Comment

          Working...
          X