Announcement

Collapse
No announcement yet.

Axis Gear Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Axis Gear Issue

    I have a number of Axis Gear Shade Controls (https://helloaxis.com/products/axis-gear). About every 5 Minutes this happens on one of them the "on" and "bri" state changes causing it to incorrectly display the status in HS without the shade moving. I can change the reporting for the "on" state in deconz but it will get over written and return to the 1/300. The lift state is always correct. I know this isn't your issue but is there anyway in JowiHue that device will only follow the status of the "lift" value or is there anything else I can do to fix this.

    Incorrect:
    "state": {
    "bri": 254,
    "lift": 0,
    "on": true,
    "open": true,
    "reachable": true

    Correct:
    "state": {
    "bri": 0,
    "lift": 0,
    "on": false,
    "open": true,
    "reachable": true

    Thanks

    #2
    I will check if I can change the state reporting the lift values instead. Not sure if this is an easy one, if it is I will change it.
    -- Wim

    Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
    650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

    Comment


      #3
      That would be great. Let me know if you need anything from me.

      Comment


        #4
        Wim,

        Ever since the last update my Blinds are working great! Thanks for your help!!

        Comment


          #5
          Thanks for confirming!
          -- Wim

          Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
          650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

          Comment

          Working...
          X