Announcement

Collapse
No announcement yet.

errors updating to 1.6.4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Bart,

    Another possibility could be to check the casing in the references line. Would it respond different if instead of c:\program files(x86)\.... you use the correct casing like C:\Program Files(x86)....... ?

    Wim
    -- Wim

    Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
    650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

    Comment


    • #32
      Originally posted by w.vuyk View Post
      Bart,

      I guess you had the same lines for the import before too?
      Do you have more scripts using the newtonsoft.json.dll or is this the only one?

      If it is the only one, do you have the line for scriptingreferences correct? Watch the comma and semicolon sequences. Here is my complete line for reference:

      ScriptingReferences=System.Drawing;System.Drawing.dll,System .Web;System.web.dll,System.Data.SQLite;c:\hs3\bin\System.Dat a.SQLite.dll

      (ignore the weird space near system.web, this board has this issue for years already )

      Although I would not promote it, a work around for now could be done by restoring the original line as you had it and copy the newtonsoft.json.dll from the bin\jowihue to the installation directory, that way making sure the versions match.

      Regards,

      Wim

      Wim,

      Yes the script is unchanged.

      I tried also putting the dll in C:\test and checked upper/lower case. Still no luck
      looking like this for now:

      ScriptingReferences=System.XML;System.XML.dll,System.Data;Sy stem.Data.Dll,System.Web;System.Web.dll,System.Web.DataVisua lization;System.Web.DataVisualization.dll,System.Drawing;Sys tem.Drawing.dll,Newtonsoft.Json;C:\Program Files (x86)\Homeseer HS3\Bin\newtonsoftJSON\Newtonsoft.Json.dll

      and i tried this in the HS3.exe.config;

      HTML Code:
      <?xml version="1.0"?>
      <configuration>
          <startup>
              <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
          </startup>
        <runtime>
          <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
            <probing privatePath="bin"/>
      
      
      <dependentAssembly>
               <assemblyIdentity name="Newtonsoft.Json"
                                 publicKeyToken="30ad4fe6b2a6aeed"
                                 culture="neutral" />
               <!-- 
                 Assembly versions can be redirected in application, 
                 publisher policy, or machine configuration files.
               -->
               <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-6.0.0.0" newVersion="7.0.1.18622"/>
             </dependentAssembly>
      
      
      
      
          </assemblyBinding>
        </runtime>
      </configuration>
      also no luck yet... however this caused me to change the error that it cant find assembly from version 7 instead of 4.5. so i guess its going wrong in the scriptingreferences


      Bart
      Regards Bart
      ------------------------------------------
      Win7 64Bit on Intel NUCI7 with SSD
      HSPRO 3.
      Devices; 1370 Events; 691

      Jon00 Scripts, JowHue, HSTouch, Plugwise, Z-wave, Ultranetatmo, Ultracam, PHlocation, BLUSBUIRT, MeiHarmony, Buienradar, MEiUnifi Pushover 3P, Random, Nest HSPhone and Blueiris

      Visonic Powermax Alarm System (HS3) Interface: http://www.domoticaforum.eu/viewtopic.php?f=68&t=11129

      Comment


      • #33
        same problem here
        error - De conversie van tekenreeks "" naar type Integer is ongeldig

        <TABLE class=log_table_row style="WIDTH: 970px; WHITE-SPACE: normal; WORD-SPACING: 0px; TABLE-LAYOUT: fixed; TEXT-TRANSFORM: none; COLOR: rgb(0,0,0); FONT: 13px 'Lucida Console', Monaco, monospace; WIDOWS: 1; LETTER-SPACING: normal; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255); TEXT-INDENT: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px" cellSpacing=0> <TBODY> <TR> <TD class="LogDateLong LogDateTime1" style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; WIDTH: 150px; BACKGROUND: rgb(255,255,255); WHITE-SPACE: nowrap; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" align=left>okt-18 12:18:01</TD> <TD class=LogPri1 style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; WIDTH: 30px; BACKGROUND: rgb(255,255,255); PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" align=left></TD> <TD class=LogType1 style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; WIDTH: 100px; BACKGROUND: rgb(255,255,255); PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" colSpan=3 align=left>JowiHue</TD> <TD class=LogEntry1 style="WORD-WRAP: break-word; FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; BACKGROUND: rgb(255,255,255); PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" colSpan=8 align=left>Bridge "" reconnected</TD></TR></TBODY></TABLE>
        <TABLE class=log_table_row style="WIDTH: 970px; WHITE-SPACE: normal; WORD-SPACING: 0px; TABLE-LAYOUT: fixed; TEXT-TRANSFORM: none; COLOR: rgb(0,0,0); FONT: 13px 'Lucida Console', Monaco, monospace; WIDOWS: 1; LETTER-SPACING: normal; BACKGROUND-COLOR: rgb(255,255,255); TEXT-INDENT: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px" cellSpacing=0> <TBODY> <TR> <TD class="LogDateLong LogDateTime0" style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; WIDTH: 150px; BACKGROUND: rgb(239,239,239); WHITE-SPACE: nowrap; PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" align=left>okt-18 12:18:01</TD> <TD class=LogPri0 style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; WIDTH: 30px; BACKGROUND: rgb(239,239,239); PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" align=left></TD> <TD class=LogType0 style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; WIDTH: 100px; BACKGROUND: rgb(239,239,239); PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" colSpan=3 align=left>JowiHue</TD> <TD class=LogEntry0 style="WORD-WRAP: break-word; FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Courier-New, Monaco, monospace; BACKGROUND: rgb(239,239,239); PADDING-LEFT: 3px; PADDING-RIGHT: 3px" colSpan=8 align=left>GetBridgeConfig:Error:GetBridgeConfig: Is bridge reachable? Kan bestand of assembly Newtonsoft.Json, Version=7.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=30ad4fe6b2a6aeed of een van de afhankelijkheden hiervan niet laden. De manifestdefinitie van de gevonden assembly komt niet overeen met de assembly-verwijzing. (Uitzondering van HRESULT: 0x80131040)</TD></TR></TBODY></TABLE>


        Comment


        • #34
          Akatar,

          Did you check for the newtonsoft.json.dll? Where is it installed in your situation? Is it in the installation directory or the bin directory?

          Wim
          -- Wim

          Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
          650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

          Comment


          • #35
            both, in homeseer 3 directory and in homeseer3..../bin/jowihue directory

            Comment


            • #36
              The dll should not be in the installation directory. If you remove it from the installation directory, which plugin or script is starting to protest.

              Wim
              -- Wim

              Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
              650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

              Comment


              • #37
                that did the trick,it's working now
                but no idea why of who of what placed a copy in the install directory

                Comment


                • #38
                  good to hear it is solved now
                  -- Wim

                  Plugins:RFXCOM, HSTouch Server, Squeezebox, BLGData, Restart, Jon00's Perfmon and Network monitor, WeatherXML, BLBackup, TenScripting, BC4, Pushover, PHLocation, JowiHue, Zwave, Sonos
                  650 devices ---- 336 events ----- 40 scripts

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by akatar View Post
                    that did the trick,it's working now
                    but no idea why of who of what placed a copy in the install directory
                    You will know after the next HS3 boot. :-)

                    Then make a .config for that plugin.

                    Comment


                    • #40
                      it still works after 10 reboots

                      Comment


                      • #41
                        I guess you deleted the bad plugin in the past then. :-)

                        Comment

                        Working...
                        X