Announcement

Collapse
No announcement yet.

Modbus Fronius Inverter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by jezza View Post
    Hi, Did you ever get the plugin to read the Register? if so what setings and Registers did you read to get tit to work?
    thanks
    No sorry have pur that on ice

    Comment


      #17
      Originally posted by Daarn View Post
      when I set the inverter in demomode in modbus setting then I get readings from it but when I turn off demomode then I getting errors
      That is strange behavior

      —-
      John

      Comment


        #18
        Hi,
        i got a connection through the test button as well. i also got a valid Slave Response using ModScan. however I'm a little unsure on what i should set the Return Type as?
        any help would be greatly appreciated.
        thanks

        Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	56
Size:	43.6 KB
ID:	1260655Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	48
Size:	33.2 KB
ID:	1260656

        Comment


          #19
          Originally posted by jezza View Post
          Hi,
          i got a connection through the test button as well. i also got a valid Slave Response using ModScan. however I'm a little unsure on what i should set the Return Type as?
          any help would be greatly appreciated.
          thanks

          Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	56
Size:	43.6 KB
ID:	1260655Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	48
Size:	33.2 KB
ID:	1260656
          is it not stated in the documentation?

          ---
          John

          Comment


            #20
            Originally posted by jezza View Post
            Hi,
            i got a connection through the test button as well. i also got a valid Slave Response using ModScan. however I'm a little unsure on what i should set the Return Type as?
            any help would be greatly appreciated.
            thanks

            Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	56
Size:	43.6 KB
ID:	1260655Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	48
Size:	33.2 KB
ID:	1260656
            Float32

            See file:///C:/Users/jdendunnen/Downloads/42,0410,2049.pdf (page 30).

            Otherwise try first register 40074.As 73 and 75 are all the same type (int16)

            ---
            John



            Comment


              #21
              Thanks i got most of the Float32 register's working. will see if i can get any of the others working.

              thanks

              Comment

              Working...
              X