Announcement

Collapse
No announcement yet.

Does not detect bulb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Screwy
    replied
    I deleted the bulb and after it re-detected it I was able to set the color.

    Leave a comment:


  • Screwy
    replied
    LIFX + A19

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    What type of LIFX light bulb is being detected on the plug-in status page?

    Leave a comment:


  • Screwy
    replied
    New problem, I can't seem to change the color. When I go to the drop down to select the light it's not listed. It is however listed under the set white option.

    Leave a comment:


  • Screwy
    replied
    Well that seems to have fixed it. It didn't detect the bulb right away, but when I came back a few hours later it had detected it and seems to work as it should. Thanks!

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    I just updated my plug-in to support about 10 new LIFX bulbs. Can you please download the latest release and try again?

    Regards,
    Ultrajones

    Leave a comment:


  • Screwy
    replied
    I did a wireshark capture and can see the Lifilabs broadcast packets hitting the homeseer server.

    Leave a comment:


  • Screwy
    replied
    Everything is on the same network. I double checked all the switches and none of them are set to filter broadcast packets.

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    Does the LIFX bulb and your HomeSeer system exist on the same IP network? Are any of the network switches in your home configured to block broadcast packets?

    Regards,
    Ultrajones

    Leave a comment:


  • Screwy
    started a topic Does not detect bulb

    Does not detect bulb

Working...
X