Announcement

Collapse
No announcement yet.

One LIFX A19 still keeps going offline in the plug-on with version 3.0.7027.33300

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • One LIFX A19 still keeps going offline in the plug-on with version 3.0.7027.33300

    Ultrajones my LIFX lights were showing as "offline" a lot so i updated to UltraLighting3 version 3.0.7027.33300. However, one of my A19 lights still keeps going offline even though it is actually online in the LIFX iPhone App.

    Here are the debug log and some screen shots of the HS3 device and the plug-in's Devices tab when it first starts up and is online.

    https://www.dropbox.com/s/s20o6kaohef0pqq/lifx_a19_offline.zip?dl=1

    It takes only a few minutes for this light "Front E Sconce Top 3" to go offline. If I turn power off to the light, disable the plug-in, power the light back up, enable the plug-in the device will sometimes show as back online in HS3 for a few minutes or hours but then goes offline again (all the while it remains online in the iPhone App and the iPhone app can control it just fine along with my other 24 LIFX devices that the plug-in seems to have no problem handling -- the others sometimes go offline for a moment but always come back online in the plugin.). I have tried hard resetting this bulb 3 times and moved it to another location in the house, but nothing matters.

    Please let me know if there is any more info I can send you to help me figure out why the PI keeps losing connection to this one bulb. Thanks!

    System Info:

    Current Date/Time: 4/3/2019 8:21:24 PM
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.523
    Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
    System Uptime: 13 Days 22 Hours 7 Minutes 2 Seconds
    IP Address: 192.168.1.141
    Number of Devices: 823
    Number of Events: 556
    Available Threads: 400
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 4
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed: Windows Defender
    In Virtual Machine: No MFG: lenovo
    Enabled Plug-Ins
    3.0.0.26: Autelis
    2.0.59.0: BLBackup
    3.0.44.0: BLGData
    2.0.28.0: BLOccupied
    1.3.7.2: Device History
    3.0.0.56: EasyTrigger
    3.0.0.32: Ecobee
    5.0.0.58: Global Cache Pro
    3.1.0.16: MeiHarmonyHub
    1.2019.211.1740: MyQ
    3.0.0.14: NetCAM
    3.0.0.48: PHLocation2
    0.0.0.45: Pushover 3P
    1.0.0.7: Restart
    30.0.0.37: RFXCOM
    3.0.6.9: SDJ-Health
    3.1.0.28: Sonos
    3.0.7027.33300: UltraLighting3
    3.0.1.0: Vista Alarm
    3.0.0.15: WeatherFlow
    3.0.1.1: weatherXML
    3.0.1.252: Z-Wave


  • #2
    now all of my LIFX bulb HS3 devices are showing as offline (all are still online in the LIFX iPhone app). Strangely, some of the time in can still turn them on and off with the HS3 device button and events.

    Comment


    • #3
      Are you running the latest firmware on your LIFX bulbs?
      Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

      Comment


      • #4
        Yes, according to the iPhone app.

        I restarted all my bulbs and my HS3 server and went back to HS3 .500 (from .523) and it has been stable for the last few hours. I will keep watching it and see if that helped.

        Comment

        Working...
        X