Announcement

Collapse
No announcement yet.

A problem with the Brightness command

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A problem with the Brightness command

    Hey Ultrajones,

    I have a problem I've been working a few months to solve but cannot.

    Since my last post on it, I've been able to narrow down the issue so hopefully this will help.

    If I have the lights at white 100%, and then run an event to change them to red at 50%, all bulbs will first go all red at 100%. All then dim to 50%, but some then change back to white. Same with blue to red, red to blue, etc.

    To get them to turn on red and dimmed 50%, I have to re-run the event, sometimes four or five times. After each re-run, sometimes previously red bulbs will go white while the originals finally went red.

    Click image for larger version  Name:	Red Dawn.jpg Views:	0 Size:	65.6 KB ID:	1343168

    I've tried removing all the bulbs from the app and re-adding them as well as adding 4 second delays from power on to brightness but still the same result.

    Thanks for any help you can give on this as I'm out of ideas,

    Paul

  • #2
    Thank you for providing this detail. I was able to duplicate the issue and resolve it. I'll post the update later Today. It should be published by HomeSeer early next week.

    In summary, I added additional code to allow the brightness changes to become effective immediately. I also added a brightness command to the SetColor action. The default is "Set Brightness To: Original Brightness".

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ultrajones View Post
      Thank you for providing this detail. I was able to duplicate the issue and resolve it. I'll post the update later Today. It should be published by HomeSeer early next week.

      In summary, I added additional code to allow the brightness changes to become effective immediately. I also added a brightness command to the SetColor action. The default is "Set Brightness To: Original Brightness".

      Regards,
      Ultrajones
      Thanks a million! I look forward to trying it out.

      Comment


      • #4
        Ultrajones Works perfectly! Thanks a million. You've saved my marriage.

        Comment

        Working...
        X