Announcement

Collapse
No announcement yet.

SA US22-40T two channel switch incorrectly updating channel status

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    SA US22-40T two channel switch incorrectly updating channel status

    Click image for larger version

Name:	UpbSpudLog.png
Views:	74
Size:	241.5 KB
ID:	1616563[ATTACH]n1616564[/ATTACH]

    When HS device for CH1 is turned ON via the HS Device page, CH2 is also turned ON. That is, both HS devices change their status to ON. Only the physical device for CH1 is turned ON, not the physical device for CH2. I've attached a debug log and the upe file. [ATTACH]n1616565[/ATTACH]

    tenholde

    #2
    I may have found the problem, but to confirm could you post 2 debug logs:
    - one where you turn On CH1
    - one where you turn On CH2

    both starting with the 2 channels being off.
    thanks

    Comment


      #3
      Click image for larger version

Name:	CH1ON.png
Views:	45
Size:	152.5 KB
ID:	1616594

      Click image for larger version

Name:	CH2ON.png
Views:	42
Size:	154.2 KB
ID:	1616595

      Here are the logs for turning each Channel ON when both were OFF.
      tenholde

      Comment


        #4
        Please test version BETA 3.0.0.55.
        Thanks

        Comment


          #5
          Where do I find the beta?

          Update: I found it
          tenholde

          Comment


            #6
            The beta appears to resolve the problem. Thank you for the quick response.
            tenholde

            Comment

            Working...
            X