Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fibaro Button includes as Wall Controller

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Fibaro Button includes as Wall Controller

    My Fibaro Button is now including as a Fibaro Wall Controller and not a Button Controller???

    Z-Wave Plugin 3.0.1.256

    #2
    I have the same issue, did you manage to find a solution to this? I'm assuming the additional devices created like "Alarm" and "Home Security" are irrelevant?
    Author of Highpeak Plugins | SMS-Gateway Plugin | Blue Iris Plugin | Paradox (Beta) Plugin | Modbus Plugin | Yamaha Plugin

    Comment


      #3
      Originally posted by beerygaz View Post
      I have the same issue, did you manage to find a solution to this? I'm assuming the additional devices created like "Alarm" and "Home Security" are irrelevant?
      Over a year and no other responses. So no solution from HS.

      Comment


        #4
        How frustrating. I purchased a Philio PSR04 too and that's not much better.
        Author of Highpeak Plugins | SMS-Gateway Plugin | Blue Iris Plugin | Paradox (Beta) Plugin | Modbus Plugin | Yamaha Plugin

        Comment


          #5
          Originally posted by simplextech View Post

          Over a year and no other responses. So no solution from HS.
          It's worth noting that the forums are a community driven space rather than official support space. Homeseer does keep an eye on the forums but no guarantees they'll see the message (there's a LOT of forums). If you want to be sure HS sees your issue you should open a support ticket.

          Paul

          Comment


            #6
            Originally posted by paul View Post

            It's worth noting that the forums are a community driven space rather than official support space. Homeseer does keep an eye on the forums but no guarantees they'll see the message (there's a LOT of forums). If you want to be sure HS sees your issue you should open a support ticket.

            Paul
            LOL - yeah... I'm not a newbie with HS or their support.

            Comment


              #7
              Not suggesting you are - I just make no assumptions. And the statement does hold true.

              Comment


                #8
                Originally posted by simplextech View Post

                LOL - yeah... I'm not a newbie with HS or their support.
                There is a fix, include it in your Hubitat Hub! LOL

                Comment


                  #9
                  Originally posted by Bigstevep View Post

                  There is a fix, include it in your Hubitat Hub! LOL
                  LOL - Very true. Course I only replied as it was my post from a year ago i'm not even running HS anymore.

                  Comment

                  Working...
                  X