Announcement

Collapse
No announcement yet.

Schlage BE469ZP Unable to Manage User Codes

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cc4005
    replied
    Originally posted by CyberRad View Post

    Thanks I will look into that.
    I should clarify...I'm using BLLock with a BE469ZP but it wasn't included using S2.

    Leave a comment:


  • CyberRad
    replied
    Originally posted by cc4005 View Post
    OP, if you're not successful getting it to work you may want to check out Blade's BLLock plugin. He's added full support for the BE469ZP including user code management. I'm using it with that model lock.
    Thanks I will look into that.

    Leave a comment:


  • CyberRad
    replied
    Originally posted by Rupp View Post
    Why do you need S2 support. You can add it non secure.
    Why wouldn't I want to make sure that an entry point to my house is as secure as it can be? Why do I always seem to get this type of response from this company any time I ask a question or request assistance? Is security not an important aspect to this company?

    Leave a comment:


  • cc4005
    replied
    OP, if you're not successful getting it to work you may want to check out Blade's BLLock plugin. He's added full support for the BE469ZP including user code management. I'm using it with that model lock.

    Leave a comment:


  • Rupp
    replied
    Why do you need S2 support. You can add it non secure.

    Leave a comment:


  • CyberRad
    replied
    It is in the beta section. I needed S2 support for the BE469ZP.

    Leave a comment:


  • Rupp
    replied
    You should try using the released version of the Z-Wave plugin as I'm not sure where this version came from.

    Leave a comment:


  • CyberRad
    started a topic Schlage BE469ZP Unable to Manage User Codes

    Schlage BE469ZP Unable to Manage User Codes

    I recently replaced my Kwikset 916 with a Schlage BE469ZP and I noticed that I could not manage the user codes with the Schlage. Is this something that I should be able to do with this lock and HomeSeer?

    HomeSeer Pro 3.0.0.534
    Z-Wave Plugin 3.0.2.261

    Attachments are of the zwave panel for the BE469ZP and the error I get in settings. The other attachment is of the lock management screen after attempting to add a user code to the lock. The log does not show an error when either of these errors occur.
Working...
X