Announcement

Collapse
No announcement yet.

z-wave heatit thermostat not very responsive

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • edwin2008
    replied
    Hm, im running on Windows. Will update everything again and give it another go. It does include but no child devices so I can't control anything.

    Leave a comment:


  • nl_user
    replied
    Click image for larger version

Name:	Scherm­afbeelding 2023-10-04 om 14.10.00.png
Views:	41
Size:	90.3 KB
ID:	1636783

    Latest version of Hs4 (linux) and z-wave extension latest version. Ended up with an unsafe include if I remember well. Z-wave dongle have that for years already. Working fine have some events running to schedule heating at certain times (heat at night until midnight, and heat in the morning).

    Leave a comment:


  • edwin2008
    replied
    With hs4? Still not working on this end.
    What version on hs4 are you on? Which zwave gateway are you using? Did you do a safe or normal include?
    Yeh, I know. Lot of questions.....
    Just remodeled bathroom and decided on this thermostat. Perhaps that was a mistake but it seemed the only working solution for my floor heating.
    Ps missed you reply in july
    ​​

    Leave a comment:


  • nl_user
    replied
    I have it working excluded and than unsafe including helped me

    Leave a comment:


  • edwin2008
    replied
    Any luck with this? About to try the same

    Leave a comment:


  • nl_user
    replied
    Tried to remove it. Succeeded part;y. Need to get it included again. But it did not succeed. Have to try again and having my z-wave dongle a bit closer I think. See what happens than. There is an other z-wave device nearby might interfere a bit when excluding/ including.

    Leave a comment:


  • sjnelle
    replied
    Did you get it working

    Leave a comment:


  • nl_user
    started a topic z-wave heatit thermostat not very responsive

    z-wave heatit thermostat not very responsive

    I installed this thermostat for controlling my bathroom floor-heating. I'm not really sure it operates like it should. In Homeseer I have the device included and get these devices. Trying to control them seems not working. When I try to change a value it say s unknown device. How to improve this? Anyone using the same device and want to share their tips and tricks. I have recently updated my z-wave plugin so it might be use-full implementing it again?

    Click image for larger version

Name:	Schermafbeelding 2021-11-19 om 14.59.31.png
Views:	237
Size:	186.6 KB
ID:	1508985

    Click image for larger version

Name:	Schermafbeelding 2021-11-19 om 15.38.58.png
Views:	224
Size:	64.8 KB
ID:	1508986
    Click image for larger version

Name:	Schermafbeelding 2021-11-19 om 15.34.20.png
Views:	220
Size:	302.9 KB
ID:	1508987
    Click image for larger version

Name:	Schermafbeelding 2021-11-19 om 15.33.30.png
Views:	202
Size:	240.9 KB
ID:	1508988
Working...
X