Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lightify Problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by cowinger View Post
    Sounds good. Resetting these bulbs can be tricky. I don't know if you found the procedure for this but I will throw it in just in case.
    1. start with off
    2. on for 5 sec
    3. off for 5 sec
    repeat this 5 times and on the 6th 'on' just leave it on. It should blink 3 times if it is a white bulb and 3 colors if a color bulb. It takes a few seconds for it to do it.
    Well, this did not make a difference. Only one device for brightness gets created. I think it is a bug in the HS Zigbee plugin.

    Elliott

    Comment


    • #17
      Originally posted by Richel View Post
      Well, this did not make a difference. Only one device for brightness gets created. I think it is a bug in the HS Zigbee plugin.

      Elliott
      I wondered if the plugin was fixed for the newer bulbs. Have you considered using the conbee and the jowihue plugin. There are a lot more devices you can control with this plugin. Osram for sure and you get all the child devices. It is not that hard to set up. There is a lot of people here that can help you with setting it up. A small extra cost but not bad. Just a thought.

      Comment


      • #18
        Originally posted by cowinger View Post
        I wondered if the plugin was fixed for the newer bulbs. Have you considered using the conbee and the jowihue plugin. There are a lot more devices you can control with this plugin. Osram for sure and you get all the child devices. It is not that hard to set up. There is a lot of people here that can help you with setting it up. A small extra cost but not bad. Just a thought.
        Thanks for the great suggestion. I will order one.
        Elliott

        Comment


        • #19
          Originally posted by Richel View Post
          Thanks for the great suggestion. I will order one.
          Elliott
          Once you have your conbee here is a little help on getting things going. Hope it helps.
          Attached Files

          Comment


          • #20
            Originally posted by cowinger View Post
            Once you have your conbee here is a little help on getting things going. Hope it helps.
            Thank you so much!

            Elliott

            Comment


            • #21
              Originally posted by Richel View Post
              Thank you so much!

              Elliott
              You are quite welcome. Let us know how it goes!

              Comment


              • #22
                Originally posted by cowinger View Post
                You are quite welcome. Let us know how it goes!
                I will!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by cowinger View Post
                  You are quite welcome. Let us know how it goes!
                  My goodness, even with your excellent instructions, without which I would have been lost, it was not an easy installation. Nonetheless, I have gotten everything up and running. Thank you, again.

                  Elliott

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Richel View Post
                    My goodness, even with your excellent instructions, without which I would have been lost, it was not an easy installation. Nonetheless, I have gotten everything up and running. Thank you, again.

                    Elliott
                    Your welcome. Glad to see you have it all working.

                    Comment

                    Working...
                    X