Announcement

Collapse
No announcement yet.

ZigBee Connect Error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ZigBee Connect Error

    This started the other day. I have renewed my tokens, rebooted and cycled the plug in but nothing seems to work to get my ZigBee back online.
    Oct-08 09:00:04 ZigBee Error: There was an exception in the 'Send' function: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.
    Oct-08 09:00:00 ZigBee Error: There was an exception in the 'Send' function: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.

    Anyone have any insight?

    Michael
    HS3Pro on Win2012R2
    Aeotec, Cooper, Cree, GE/Jasco, Intermatic, LIFX, Fortrezz, OSRAM, RCS, Trane, Zooz
    BLBackup, BLGData, BLRussound, BLSpeech, HSTouch, InvisaLink, HSBuddy, IFTTT, NetCAM, PHLocation, Pushover 3P, Random, UltraLighting3, weatherXML, ZigBee, Z-Wave

  • #2
    I fixed this.

    In my effort to tighten security, I disabled TLS 1.0 & 1.1. Turns out ZigBee is still using 1.0 so when I re-enabled it, everything started working. I hope they update the protocol to use TLS 1.2 since 1.3 is now approved.

    Michael
    HS3Pro on Win2012R2
    Aeotec, Cooper, Cree, GE/Jasco, Intermatic, LIFX, Fortrezz, OSRAM, RCS, Trane, Zooz
    BLBackup, BLGData, BLRussound, BLSpeech, HSTouch, InvisaLink, HSBuddy, IFTTT, NetCAM, PHLocation, Pushover 3P, Random, UltraLighting3, weatherXML, ZigBee, Z-Wave

    Comment

    Working...
    X