Announcement

Collapse
No announcement yet.

Not set to an instance errors

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Not set to an instance errors

    Hi Alex
    I am getting these errors on the plug in page. "not set to an instance" Here are a couple screen shots.

    Attached Files

    #2
    Originally posted by Meapilot View Post
    Hi Alex
    I am getting these errors on the plug in page. "not set to an instance" Here are a couple screen shots.
    Anything in the logs?

    Also, please enable the "Developer Mode" on Plugins -> Manage page and restart the plugin. The plugin should start with console window where you can see more output. Assuming you are on Windows?

    Comment


      #3
      Console copy with Developer Mode enabled.

      *** I have no idea what did it or why. I did restart multiple times the plug in as well as HS3. It seems to be back to normal now

      Thanks anyways!

      Attached Files

      Comment


        #4
        Yeah, nothing wrong in the logs. Glad it works.

        Comment


          #5
          Good all looks well. Weird, but still seems to be fine.

          Thanks for having a look!

          Comment


            #6
            Could be some network issue

            Comment


              #7
              Not sure if this is a configuration problem or bug on my system - The Google Home and Chromecast devices do not show this message.
              I get this error on my SonyTV Chromecast. It has a Triangle with with Exclamation mark in it. The Hover text is "Connecting to HSgSpeakHost: object reference not set to an instance in an object"

              Does this mean the TV is not capable of being used as a "Speaker"? Does this functionality need to be disabled for some devices?

              Click image for larger version

Name:	Triangle on SonyTV Chromecast.jpg
Views:	30
Size:	9.3 KB
ID:	1381930

              Comment


                #8
                Originally posted by Mr.Gadget View Post
                Not sure if this is a configuration problem or bug on my system - The Google Home and Chromecast devices do not show this message.
                I get this error on my SonyTV Chromecast. It has a Triangle with with Exclamation mark in it. The Hover text is "Connecting to HSgSpeakHost: object reference not set to an instance in an object"

                Does this mean the TV is not capable of being used as a "Speaker"? Does this functionality need to be disabled for some devices?
                Does it happen all the time? Or sometimes it works? Anything in logs?

                Comment


                  #9
                  I have Samsung TV with built-in chromecast, but it's not reliable - so I had to buy proper Google Chromecast and it works fine...

                  Comment


                    #10
                    I didn't see anything in the log. I just toggled the PI again - (I have done this several times prior to today, and the triangle always came back)

                    No triangle now. Go figure

                    Solved (for now?) (BTW using V 3.0.0.41, I'll try 3.0.0.42)

                    Comment


                      #11
                      This triangle appears if there's an error. Possibly sometimes you get the comms error - then it appears. I created this feature to make errors more obvious - not just logged.

                      Normally if comms is restored - the triangle should be cleared. Definitely it's cleared on plugin restart. I need to check my source code.

                      But if it works - generally you can ignore the warning.

                      Comment

                      Working...
                      X