Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Play" not starting properly

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • "Play" not starting properly

    As of Jan 4th, I noticed that BLiTunes wasn't starting up properly. I finally had a chance to look at the logs and found:

    A "Warning": Plugin BLiTunes is not responding but it is still running, not restarting yet.

    And an "Error":
    Event Timed Events Morning Radio ON Weekday plugin action failed:Object reference not set to an instance of an object.

    Eventually it starts up after a minute or two because I've got an event that checks to see if it should be on and it isn't.

    Anybody have an idea why this suddenly started...and with the new year too.

    Chris
    Regards,
    Chris
    HS3 Pro 3.0.0.531 Shuttle XS36VL Atom PC - Win 7 Pro 32 / HCSII / Insteon / Z-Wave & SmartStick+ / DSC 1832 - PC5108 - IT100 / 651 devises & 154 events
    Plug-Ins: APCUPSD / BLDSC / BLiTunes / BlueIris / BLMarantz / BLShutdown / Device History / HCS2 / Insteon / Jon00 Network Monitor / Jon00 DB Charting / PHLocation2 / WeatherXML / Z-Wave

  • #2
    That is odd... No one else has reported that as far as I know.
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Should have added that the action follows a "wait for speech to finish" in an event.

      Maybe I'll try creating a simple event without a "wait" to see what happens.
      Regards,
      Chris
      HS3 Pro 3.0.0.531 Shuttle XS36VL Atom PC - Win 7 Pro 32 / HCSII / Insteon / Z-Wave & SmartStick+ / DSC 1832 - PC5108 - IT100 / 651 devises & 154 events
      Plug-Ins: APCUPSD / BLDSC / BLiTunes / BlueIris / BLMarantz / BLShutdown / Device History / HCS2 / Insteon / Jon00 Network Monitor / Jon00 DB Charting / PHLocation2 / WeatherXML / Z-Wave

      Comment

      Working...
      X