Announcement

Collapse
No announcement yet.

BL Media Player Internet Audio NOT Playing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BL Media Player Internet Audio NOT Playing

    Just playing yesterday with BLMediaplayer on one touchscreen. I could not stream local audio from
    mms://a1149.l1305038288.c13050.g.lm.akamaistream.net/D/1149/13050/v0001/reflector:38288
    Works locally on HS server with Windows Media Player but gets the following error when trying to play from "playlist" with BLMedia Player.
    Code:
    3/21/2010 6:38:24 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing! 
    3/21/2010 6:38:25 AM  Error  Playing media on Media Player, File 'mms://a1149.l1305038288.c13050.g.lm.akamaistream.net/D/1149/13050/v0001/reflector:38288' not found. 
    3/21/2010 6:38:25 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing! 
    3/21/2010 6:38:26 AM  Error  Playing media on Media Player, File 'mms://a1149.l1305038288.c13050.g.lm.akamaistream.net/D/1149/13050/v0001/reflector:38288' not found. 
    3/21/2010 6:38:26 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing! 
    3/21/2010 6:38:27 AM  Error  Playing media on Media Player, File 'mms://a1149.l1305038288.c13050.g.lm.akamaistream.net/D/1149/13050/v0001/reflector:38288' not found. 
    3/21/2010 6:38:27 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing! 
    3/21/2010 6:38:28 AM  Error  Playing media on Media Player, File 'mms://a1149.l1305038288.c13050.g.lm.akamaistream.net/D/1149/13050/v0001/reflector:38288' not found. 
    3/21/2010 6:38:28 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing!
    Just changed the link to:
    Code:
    http://www.bbc.co.uk/worldservice/meta/tx/nb/live/ennws.asx
    With the same results in the log:
    Code:
    /21/2010 7:18:25 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing! 
    3/21/2010 7:18:26 AM  Error  Playing media on Media Player, File 'http://www.bbc.co.uk/worldservice/meta/tx/nb/live/ennws.asx' not found. 
    3/21/2010 7:18:26 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing! 
    3/21/2010 7:18:27 AM  Error  Playing media on Media Player, File 'http://www.bbc.co.uk/worldservice/meta/tx/nb/live/ennws.asx' not found. 
    3/21/2010 7:18:27 AM  BLMediaPlayer Info  Speaker Client (ICS-HS-2:DEFAULT) is playing!
    I re-initialized playlist before attempt on second try. I can play this streaming audio link with MS Media player on the HS box though. No issues with local music playlists.
    - Pete

    Auto mator
    Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.8X
    Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.8X
    HS4 Pro - V4.0.5.0 - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono 6.8X
    HS4 Lite -

    X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

  • #2
    When I wrote this I di not even have this in mind but some people have managed to get it working. Hopefully they will chime in.
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Hello Bob,

      It was working for me. Years ago it was just a palmpad event which would load a mediaplayer event. Using your application I would be able to do the same with streaming internet audio on various PC's (and touchscreens) around the house. Another concern is when I exited the browser and returned to the BLMediaplayer GUI to shut it off it HS ends up going into an endless loop. Please note that I do not typically use HS as a means to serve up internet audio but as stated your application did work for me for specific audio streams historically and it currently does not.
      - Pete

      Auto mator
      Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.8X
      Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.8X
      HS4 Pro - V4.0.5.0 - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono 6.8X
      HS4 Lite -

      X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

      Comment


      • #4
        Should I assume that my concern will not be addressed and utilize something else?
        - Pete

        Auto mator
        Homeseer 3 Pro - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Haswell CPU 16Gb- Mono 6.8X
        Homeseer Zee2 (Lite) - 3.0.0.548 (Linux) - Ubuntu 18.04/W7e - CherryTrail x5-Z8350 BeeLink 4Gb BT3 Pro - Mono 6.8X
        HS4 Pro - V4.0.5.0 - Ubuntu 18.04/W7e 64 bit Intel Kaby Lake CPU - 32Gb - Mono 6.8X
        HS4 Lite -

        X10, UPB, Zigbee, ZWave and Wifi MQTT automation. OmniPro 2, Russound zoned audio, Smartthings hub, Hubitat Hub, and Home Assistant

        Comment


        • #5
          I have no idea why it does not work.
          You would have to capture me a debug log of the issue occurring and log a help desk ticket on my site.
          I am fighting off a virus right now so I will not be digging into it until I am feeling better
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment

          Working...
          X