Announcement

Collapse
No announcement yet.

Connecting but nothing playing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Igorski88
    replied
    First of I'd like to say that I love your Plugins because of the GREAT support. Keep it up!!!

    Second, I did fix the stream issue. I left the Mime blank....

    Third, I haven't been able to get the TTS to work. See debug snip below:
    HTML Code:
    Apr-10 15:24:11 DEBUG RX: { "sourceId": "receiver-0", "destinationId": "sender-0", "namespace": "urn:x-cast:com.google.cast.tp.heartbeat", "payloadUtf8": "{\"type\":\"PONG\"}" }
    Apr-10 15:24:14 DEBUG TX: { "sourceId": "sender-0", "destinationId": "receiver-0", "namespace": "urn:x-cast:com.google.cast.tp.heartbeat", "payloadUtf8": "{\"type\":\"PING\"}" }
    Apr-10 15:24:14 DEBUG RX: { "sourceId": "receiver-0", "destinationId": "sender-0", "namespace": "urn:x-cast:com.google.cast.tp.heartbeat", "payloadUtf8": "{\"type\":\"PONG\"}" }
    Apr-10 15:24:15 DEBUG calling SpeakToFile text=test TESSSSSSTTTTT file=/usr/local/HomeSeer/html/Wave/chromecast20180410152415896.wav
    Apr-10 15:24:15 INFO (Living Room mini,Master Bedroom group): test TESSSSSSTTTTT
    Apr-10 15:24:15 DEBUG Playing http://192.168.87.93:80/Wave/chromecast20180410152415896.wav on Living Room mini
    Apr-10 15:24:15 DEBUG TX: { "sourceId": "client-9212", "destinationId": "b74ff050-9779-45b4-a06d-791b44664e2b", "namespace": "urn:x-cast:com.google.cast.tp.connection", "payloadUtf8": "{\"type\":\"CONNECT\"}" }
    Apr-10 15:24:15 DEBUG TX: { "sourceId": "client-9212", "destinationId": "b74ff050-9779-45b4-a06d-791b44664e2b", "namespace": "urn:x-cast:com.google.cast.media", "payloadUtf8": "{\"requestId\":1462738864,\"type\":\"GET_STATUS\"}" }
    Apr-10 15:24:15 DEBUG TX: { "sourceId": "client-9212", "destinationId": "b74ff050-9779-45b4-a06d-791b44664e2b", "namespace": "urn:x-cast:com.google.cast.media", "payloadUtf8": "{\"sessionId\":\"b74ff050-9779-45b4-a06d-791b44664e2b\",\"media\":{\"contentId\":\"http://192.168.87.93:80/Wave/chromecast20180410152415896.wav\",\"contentType\":\"audio/wav\",\"metadata\":{\"images\":[{\"url\":\"http://192.168.87.93:80/images/Chromecast/hs3.jpg\",\"height\":0,\"width\":0}],\"metadataType\":0,\"title\":\"HomeSeer\"},\"streamType\":\"BUFFERED\",\"duration\":0.0},\"autoplay\":true,\"currentTime\":0.0,\"requestId\":1462738865,\"type\":\"LOAD\"}" }
    Apr-10 15:24:15 DEBUG Playing http://192.168.87.93:80/Wave/chromecast20180410152415896.wav on Master Bedroom group

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    I just tried to cast your url and it worked using "audio/mpeg" as the MIME type. What MIME type did you use?

    Click image for larger version

Name:	streamradio.png
Views:	1
Size:	9.5 KB
ID:	1196297

    If TTS doesn't work, please set the log level to Debug from the config page, and post some logs.

    Leave a comment:


  • Igorski88
    started a topic Connecting but nothing playing

    Connecting but nothing playing

    I can connect to the devices and I even hear that my google home is beeping on connect but I still dont have any sound that comes out of the google home. Changing volume levels is also successful. I tried to play a URL --> http://stream-tx1.radioparadise.com/mp3-128. NOTHING. please help as im excited to get this going.
Working...
X