Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linux HS4 Homeseer can't get plugin to work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Linux HS4 Homeseer can't get plugin to work

    Have read the instructions and can't seem to get this plugin to work. Getting the following error message on startup in the log. I have iTunes running on multiple devices in the house but homeseer never shows up. I don't know what to do next.

    Initializing plug-in(1): iTunesDAAP Instance::System.Exception: No Zeroconf providers could be found or initialized. Necessary daemon may not be running. at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.GetProviders () [0x00264] in :0 at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_DefaultProvider () [0x0000e] in :0 at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_SelectedProvider () [0x0000f] in :0 at Mono.Zeroconf.ServiceBrowser..ctor () [0x00008] in :0 at HSPI_ITUNES_DAAP.ITunesDiscoverer.Start () [0x00000] in :0 at HSPI_ITUNES_DAAP.ITunesApp.Init () [0x00394] in :0 Time to load: 1976 milliseconds



    Legacy-Plugin
    iTunesDAAP
    ERROR System.Exception: No Zeroconf providers could be found or initialized. Necessary daemon may not be running. at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.GetProviders () [0x00264] in :0 at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_DefaultProvider () [0x0000e] in :0 at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_SelectedProvider () [0x0000f] in :0 at Mono.Zeroconf.ServiceBrowser..ctor () [0x00008] in :0 at HSPI_ITUNES_DAAP.ITunesDiscoverer.Start () [0x00000] in :0 at HSPI_ITUNES_DAAP.ITunesApp.Init () [0x00394] in :0


    #2
    Do you have installed avahi-daemon as explained in the user guide? https://forums.homeseer.com/forum/me...gin-user-guide

    Comment

    Working...
    X