Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kodi PI not starting any more

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Kodi PI not starting any more

    My Kodi PI is not starting any more. My Kodi is running on a NVidia shield. Zeroconf is enabled on Kodi, password is set. I have not changed any of the configuration on Kodi (or the shield). But I had to use a backup version of my HS4. Since then, I cannot start Kodi any more

    HomeSeer
    Plug-In
    Finished initializing plug-in Kodi
    6/12/2023 14:58:10
    HomeSeer
    Starting Plug-In
    Kodi loaded in 1542 milliseconds
    6/12/2023 14:58:10
    HomeSeer
    Info
    Plugin Kodi with ID: and Instance: has disconnected
    6/12/2023 14:58:10
    HomeSeer
    Error
    Initializing plug-in(1): Kodi Instance::System.Exception: No Zeroconf providers could be found or initialized. Necessary daemon may not be running. at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.GetProviders() at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_DefaultProvider( ) at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_SelectedProvider () at Mono.Zeroconf.ServiceBrowser..ctor() at HSPI_Kodi.KodiPlayerDiscoverer.Start() at HSPI_Kodi.KodiApp.Init() Time to load: 1132 milliseconds
    6/12/2023 14:58:10
    Legacy-Plugin
    Kodi
    ERROR System.Exception: No Zeroconf providers could be found or initialized. Necessary daemon may not be running. at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.GetProviders() at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_DefaultProvider( ) at Mono.Zeroconf.Providers.ProviderFactory.get_SelectedProvider () at Mono.Zeroconf.ServiceBrowser..ctor() at HSPI_Kodi.KodiPlayerDiscoverer.Start() at HSPI_Kodi.KodiApp.Init()‚Äč
    Attached Files

    #2
    I have tried uninstalling the PI, and re installing. Same problem, Kodi PI will not start, and is not listed in the Plugin section dropdown

    Comment


      #3
      Problem solved. It needed bonjour

      Comment

      Working...
      X