Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonos error

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sonos error

    When I play anything, I get this error

    ERROR in PlayURI for zoneplayer = TV with UPNP Error = Read only tag / Transport is locked / Access denied. URI=x-rincon:RINCON_000E58B0C20801400 and isObjectID = False, MetaData=, Error =MyUPnPService.InvokeAction for ServiceID = http://192.168.1.28:1400/xml/AVTransport1.xml while sending Action = SetAVTransportURI for URI = http://192.168.1.28:1400/MediaRender...nsport/Control and Request = 0 x-rincon:RINCON_000E58B0C20801400 UPNP Error = faultcode = s:Client, faultstring = UPnPError, detail = 402 with error = The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

    It doesn't seem to cause a problem.

    Current Date/Time: 12/9/18 5:02:51 PM
    HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.425
    Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
    System Uptime: 0 Days 11 Hours 44 Minutes 36 Seconds
    IP Address: 192.168.1.17
    Number of Devices: 333
    Number of Events: 85
    Available Threads: 400
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 3
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed: Windows Defender

    Enabled Plug-Ins
    2.0.43.0: BLLAN
    3.0.0.51: EasyTrigger
    1.0.16302.20: EventGhost
    3.0.0.29: ImperiHome
    3.0.7.2: Insteon
    2.0.2.8: JowiHue
    3.0.0.6: KMS
    1.2018.717.1011: MyQ
    1.0.0.7: Restart
    3.1.0.26: Sonos
    3.0.0.88: weatherXML
    3.0.1.249: Z-Wave

  • #2
    Originally posted by baudi View Post
    When I play anything, I get this error

    ERROR in PlayURI for zoneplayer = TV with UPNP Error = Read only tag / Transport is locked / Access denied. URI=x-rincon:RINCON_000E58B0C20801400 and isObjectID = False, MetaData=, Error =MyUPnPService.InvokeAction for ServiceID = http://192.168.1.28:1400/xml/AVTransport1.xml while sending Action = SetAVTransportURI for URI = http://192.168.1.28:1400/MediaRender...nsport/Control and Request = 0 x-rincon:RINCON_000E58B0C20801400 UPNP Error = faultcode = s:Client, faultstring = UPnPError, detail = 402 with error = The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

    It doesn't seem to cause a problem.

    Current Date/Time: 12/9/18 5:02:51 PM
    HomeSeer Version: HS3 Standard Edition 3.0.0.425
    Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
    System Uptime: 0 Days 11 Hours 44 Minutes 36 Seconds
    IP Address: 192.168.1.17
    Number of Devices: 333
    Number of Events: 85
    Available Threads: 400
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 3
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed: Windows Defender

    Enabled Plug-Ins
    2.0.43.0: BLLAN
    3.0.0.51: EasyTrigger
    1.0.16302.20: EventGhost
    3.0.0.29: ImperiHome
    3.0.7.2: Insteon
    2.0.2.8: JowiHue
    3.0.0.6: KMS
    1.2018.717.1011: MyQ
    1.0.0.7: Restart
    3.1.0.26: Sonos
    3.0.0.88: weatherXML
    3.0.1.249: Z-Wave
    I suspect this is a paired or grouped player?

    Comment


    • #3
      Yes, grouped

      Comment


      • #4
        Originally posted by baudi View Post
        Yes, grouped
        Suspect you have an event or some action that is directed to what I would call a slave player.

        Comment


        • #5
          Originally posted by dcorsus View Post
          Suspect you have an event or some action that is directed to what I would call a slave player.
          I figured out what was wrong. I had created a group with a master named "TV", then included "TV" as a slave of that same group. After I removed "TV" as a slave, no more errors.

          Comment

          Working...
          X