Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error message from Aqualogic plugin

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Error message from Aqualogic plugin

    I have two problems with the plugin (neither terribly serious but both somewhat annoying).

    1. Whenever my pH goes out of range (happens every few weeks when my CO2 runs outs) the Aqualogic displays a message "Check system . . . Press + to reset" This causes several errors to be logged in the plugin (see below for a few lines that should give you enough to figure it out---if not let me know).
    2. When it is cycling the controller to update the values it frequently stops when it gets to solar cell temperature (I think that's the one--I'll update next time it happens if it is something else, but I know it is related to solar). It leaves the display hung there so it no longer does it automatic cycling, resulting in none of the HS devices getting updated (since the controller display is not updating.



    May-30 8:48:45 PM AquaConnect Error in ProcessResponse, Argument 'Length' must be greater or equal to zero.

    May-30 8:48:45 PM AquaConnect Exiting FormatDisplayChars(20 43 68 65 63 6B 20 53 79 73 74 65 6D 20 70 48 20 54 69 6D 65 6F 75 74 2D 43 68 6B 20 66 65 65 64 72 )

    May-30 8:48:45 PM AquaConnect after removeing extra spaces = 20 43 68 65 63 6B 20 53 79 73 74 65 6D 20 70 48 20 54 69 6D 65 6F 75 74 2D 43 68 6B 20 66 65 65 64 72

    May-30 8:48:45 PM AquaConnect Entering FormatDisplayChars(20 20 20 20 43 68 65 63 6B 20 53 79 73 74 65 6D 20 20 20 20 70 48 20 54 69 6D 65 6F 75 74 2D 43 68 6B 20 66 65 65 64 72 )

    May-30 8:48:45 PM AquaConnect ProcessResponse(): Got Display Update: 04 20 20 20 20 43 68 65 63 6B 20 53 79 73 74 65 6D 20 20 20 20 70 48 20 54 69 6D 65 6F 75 74 2D 43 68 6B 20 66 65 65 64 72 00

  • #2
    Hi Pete,

    Sorry...I should have uploaded a new version to the updater. I fixed the first issue you describe below already, just install the version located here http://board.homeseer.com/showpost.p...08&postcount=6.

    Will need some more details about the 2nd issue, so let me know what you find out if it reoccurs after installing the new version.

    Cheers,

    Mike

    Comment


    • #3
      Problem 1 is fixed. I'll let you know if the other one recurs.

      Pete

      Comment

      Working...
      X