Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jandy Lights Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • chris.atl
    replied
    I apologize. I didn't realize there was a setup lights page. Once I selected Jandy LED and rebuilt the devices, the options for colors were there. Thank you for your help. Love the plugin and have purchased it.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    I have emailed Autelis about this problem, they asked if you could post a screenshot of your Setup->Lights page ?
    thanks

    Leave a comment:


  • chris.atl
    replied
    They're Jandy LED. Attached image is how it shows up on the Autelis page.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    Are you sure you run 1.6.10 firmware?
    What type of color lights do you have?
    According to Autelis the possible types are:
    • None,
    • JandyColors,
    • JandyLED,
    • SAMSAL,
    • ColorLogic,
    • Intellibrite


    according to your xml all yours report as None (= 0)

    Leave a comment:


  • chris.atl
    replied
    http://192.168.1.224/lights.xml gives:

    <response>
    <clights>0,0,0,0,0,0,0</clights>
    </response>


    http://192.168.1.224/names.xml returns:

    <response>
    <equipment>
    <aux1>Jet Pump</aux1>
    <aux2>Bubbles Right</aux2>
    <aux3>Bubbles Lounge</aux3>
    <aux4>Bubbles Left</aux4>
    <aux5>Spa Light</aux5>
    <aux6>Porch Light</aux6>
    <aux7>Trough Light</aux7>
    <aux8>aux8</aux8>
    <aux9>AUX9</aux9>
    <aux10>AUX10</aux10>
    <aux11>AUX11</aux11>
    <aux12>AUX12</aux12>
    <aux13>AUX13</aux13>
    <aux14>AUX14</aux14>
    <aux15>AUX15</aux15>
    <aux16/>
    <aux17/>
    <aux18/>
    <aux19/>
    <aux20/>
    <aux21/>
    <aux22/>
    <aux23/>
    <macro1/>
    <macro2/>
    <macro3/>
    <macro4/>
    <macro5/>
    <macro6/>
    </equipment>
    </response>


    http://192.168.1.224/status.xml returns:

    <response>
    <system>
    <runstate>8</runstate>
    <model>6520</model>
    <dip>00000000</dip>
    <opmode>0</opmode>
    <vbat>615</vbat>
    <lowbat>0</lowbat>
    <version>1.6.10</version>
    <time>1497214025</time>
    </system>
    <equipment>
    <pump>1</pump>
    <pumplo/>
    <spa>0</spa>
    <waterfall/>
    <cleaner/>
    <poolht2/>
    <poolht>0</poolht>
    <spaht>0</spaht>
    <solarht>0</solarht>
    <htpmp/>
    <aux1>0</aux1>
    <aux2>0</aux2>
    <aux3>0</aux3>
    <aux4>0</aux4>
    <aux5>0</aux5>
    <aux6>0</aux6>
    <aux7>0</aux7>
    <aux8/>
    <aux9/>
    <aux10/>
    <aux11/>
    <aux12/>
    <aux13/>
    <aux14/>
    <aux15/>
    <aux16/>
    <aux17/>
    <aux18/>
    <aux19/>
    <aux20/>
    <aux21/>
    <aux22/>
    <aux23/>
    <macro1>~aux(61)</macro1>
    <macro2>~aux(62)</macro2>
    <macro3>~aux(63)</macro3>
    <macro4>~aux(64)</macro4>
    <macro5>~aux(65)</macro5>
    <macro6>~aux(66)</macro6>
    </equipment>
    <temp>
    <poolsp>93</poolsp>
    <poolsp2>60</poolsp2>
    <spasp>92</spasp>
    <pooltemp>93</pooltemp>
    <spatemp>92</spatemp>
    <airtemp>91</airtemp>
    <solartemp>0</solartemp>
    <tempunits>F</tempunits>
    </temp>
    </response>

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    sorry I forgot that the HS logs mess up with the xml tags, so could you instead post the following urls in a browser, and post the response here. Thanks

    http://192.168.1.224:80/lights.xml
    http://192.168.1.224:80/names.xml
    http://192.168.1.224:80/status.xml

    Leave a comment:


  • chris.atl
    replied
    here are the logs after starting the plugin with the debug log setting:


    Date/Time Pri Type/Error Message/Source
    Jun-11 3:49:38 PM Autelis DEBUG 8 6520 00000000 0 615 0 1.6.10 1497210578 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 ~aux(61) ~aux(62) ~aux(63) ~aux(64) ~aux(65) ~aux(66) 93 60 92 90 92 88 0 F
    Jun-11 3:49:37 PM Autelis INFO CMD SENT: http://192.168.1.224:80/status.xml?
    Jun-11 3:49:37 PM Autelis DEBUG 0,0,0,0,0,0,0
    Jun-11 3:49:37 PM Autelis INFO CMD SENT: http://192.168.1.224:80/lights.xml?
    Jun-11 3:49:37 PM Autelis DEBUG Jet Pump Bubbles Right Bubbles Lounge Bubbles Left Spa Light Porch Light Trough Light aux8 AUX9 AUX10 AUX11 AUX12 AUX13 AUX14 AUX15
    Jun-11 3:49:37 PM Plug-In Finished initializing plug-in Autelis
    Jun-11 3:49:37 PM Autelis INFO CMD SENT: http://192.168.1.224:80/names.xml?
    Jun-11 3:49:37 PM Autelis INFO Autelis version 3.0.0.15
    Jun-11 3:49:37 PM Info Plugin Autelis has connected. IP:127.0.0.1:62704

    Leave a comment:


  • spud
    replied
    could you set the log level to debug, and post the logs you get when you enable the plug-in.
    thanks

    Leave a comment:


  • chris.atl
    replied
    It shows a value of 133.

    Leave a comment:


  • lakemirror
    replied
    If you turn on, say, the green lights directly via Autelis or a controller, does the Advanced tab of the light control in the plugin show a value of 12?

    Leave a comment:


  • chris.atl
    started a topic Jandy Lights Issue

    Jandy Lights Issue

    I have Jandy multicolor lights. In Autelis, they show up with the light color controls, but in HomeSeer, they only show up as off/on. I have Autelis firmware 1.6.10 and plugin firmware 3.0.0.15. I've tried deleting devices and having the plugin rebuild them but it never gives color control options. Any thoughts?
Working...
X