Announcement

Collapse
No announcement yet.

iAutomate trouble

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • iAutomate trouble

    Hi all, having a little trouble with the iAutomate plugin and their starter kit. I have been emailing back and forth with their support, but figured I would check here too incase anyone has had a similar issue. The plug in doesn't seem to accept the com port, and throws a baud rate error.
    Rignt now, it's hooked up to the PC via USB, updated the drivers, ect. Anyone ever experience this?

    iAutomate RFID
    Error: Could not find a matching baud rate for the RFID reader on COM10, Cannot continue. Jan-19 7:08:02 PM iAutomate RFID iFindMyBaud=1, FindMyBaud=1, MyBaud=2, sCurrentBaud=57600, sNewBaud=57600 Jan-19 7:08:02 PM iAutomate RFID iFindMyBaud=0, FindMyBaud=0, MyBaud=2, sCurrentBaud=57600, sNewBaud=57600 Jan-19 7:08:01 PM iAutomate RFID iFindMyBaud=5, FindMyBaud=5, MyBaud=2, sCurrentBaud=57600, sNewBaud=57600 Jan-19 7:08:00 PM iAutomate RFID iFindMyBaud=4, FindMyBaud=4, MyBaud=2, sCurrentBaud=57600, sNewBaud=57600 Jan-19 7:08:00 PM iAutomate RFID iFindMyBaud=3, FindMyBaud=3, MyBaud=2, sCurrentBaud=57600, sNewBaud=57600 Jan-19 7:07:59 PM iAutomate RFID iAutomate RFID Version 3.0.0.17 Jan-19 7:07:59 PM iAutomate RFID iAutomate.com RFID Plug-In for Homeseer v3.x Jan-19 7:07:59 PM iAutomate RFID InitIO called, plug-in is being initialized...



    Current Date/Time: 1/19/2018 7:17:28 PM
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.368
    Operating System: Microsoft Windows 8.1 Enterprise - Work Station
    System Uptime: 0 Days 1 Hour 16 Minutes 58 Seconds
    IP Address: 192.168.90.197
    Number of Devices: 148
    Number of Events: 25
    Available Threads: 400

    Enabled Plug-Ins
    3.7.0.0: Harmony Hub
    3.0.0.17: iAutomate RFID
    2.0.1.7: JowiHue
    1.1.17344.311: MyQ
    3.0.1.184: Z-Wave

  • #2
    Did you ever get this resolved? I just got a unit and I am having the same issues...

    Comment

    Working...
    X