Announcement

Collapse
No announcement yet.

980 losing connection

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Bob:

    I've read in other parts of the forum that updating to Mono 5 may cause some "upheaval" in Events (as in some folk have said your events all disappear). But I've been meaning to update mono for a while - so I'll try to bite the bullet this weekend. Will keep you posted.

    Paul

    Comment


    • #32
      OK let me know
      Make sure to update vbnc as well
      Cheers,
      Bob
      Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

      Comment


      • #33
        Updated ....

        Code:
        Mono JIT compiler version 5.18.0.240 (tarball Wed Jan 16 09:13:03 UTC 2019)
        Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
            TLS:           __thread
            SIGSEGV:       altstack
            Notifications: epoll
            Architecture:  amd64
            Disabled:      none
            Misc:          softdebug
            Interpreter:   yes
            LLVM:          yes(600)
            Suspend:       preemptive
            GC:            sgen (concurrent by default)
        
        Visual Basic.Net Compiler version 0.0.0.5943 (Mono 4.7 - tarball)
        Copyright (C) 2004-2010 Rolf Bjarne Kvinge. All rights reserved.

        Comment


        • #34
          Bob:

          After updating mono and vbnc, I restarted HS3 and am now receiving a TON of messages into the HS3 log from the Roomba - I turned off that option.

          Paul

          Comment


          • #35
            OK... that option will tell you if the plugin is still receiving messages from the Roomba - it is a good way to debug
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #36
              Bob -

              Ok, I will turn it on sporadically over the weekend to check. Shall I turn debug logging back on when I get ready to run ‘Ricky’?

              Comment


              • #37
                Debug logging would be good to have on too so I can see if there are any exceptions thrown
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                • #38
                  I am running Windows 7 and this issue is occurring for me. Disable and re-enable the plug-in fixes the problem, any suggestions?

                  Comment

                  Working...
                  X