Announcement

Collapse
No announcement yet.

EnvisaLink Ademco Plug-in - Beta Testing

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Originally posted by Ltek View Post
    I've tried updating the .26 5 times... even rebooted Homeseer. "Install/Update of package EnvisaLinkAdemco failed."

    Log
    Installation of package EnvisaLinkAdemco failed. The installation file 'EnvisaLinkAdemco_3-0-0-25.zip' does not exist. Please retry download.


    Finally figured out inside override file zip name is wrong. ... easy miss, no biggie except that the way HS installs out-of-band plugins is pure amateur hour! If they'd do it right it would be nearly mistake proof. Arg
    sorry for that, it's fixed now.

    Comment


    • #92
      Originally posted by spud View Post
      sorry for that, it's fixed now.
      No biggie, super easy to do... Not your fault the update method is bad

      Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk

      Comment


      • #93
        Hi Spud,

        Saw there is an update from .27 to .29 but did not see release notes. What changed and do we need to test it?

        Thanks,

        Michael

        Comment


        • #94
          Originally posted by Jobee View Post
          Hi Spud,

          Saw there is an update from .27 to .29 but did not see release notes. What changed and do we need to test it?

          Thanks,

          Michael
          I have updated the release notes in first post of this thread

          Comment


          • #95
            I downloaded plugin version 3.0.0.30 but I still see some zones flipping between opened and closed when they are open -- Zone 1 and Zone 4 are sitting there open but it appears that there may be some timer to decide the zone is closed if no panel fault message has appeared within a certain time period? This is a Vista 128BP with EnvisaLink TYPE: EVL4 HW Version: 130


            Apr-06 4:09:52 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Opened
            Apr-06 4:09:47 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Closed
            Apr-06 4:08:52 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 4 status change: Opened
            Apr-06 4:08:47 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 4 status change: Closed
            Apr-06 4:08:42 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Opened
            Apr-06 4:08:37 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Closed
            Apr-06 4:07:07 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 4 status change: Opened
            Apr-06 4:07:02 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Opened
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 48 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 47 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 46 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 45 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 44 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 43 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 42 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 41 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 40 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 39 status change: Closed
            Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 38 status change: Closed

            Comment


            • #96
              Originally posted by mitchmitchell1616 View Post
              I downloaded plugin version 3.0.0.30 but I still see some zones flipping between opened and closed when they are open -- Zone 1 and Zone 4 are sitting there open but it appears that there may be some timer to decide the zone is closed if no panel fault message has appeared within a certain time period? This is a Vista 128BP with EnvisaLink TYPE: EVL4 HW Version: 130


              Apr-06 4:09:52 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Opened
              Apr-06 4:09:47 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Closed
              Apr-06 4:08:52 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 4 status change: Opened
              Apr-06 4:08:47 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 4 status change: Closed
              Apr-06 4:08:42 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Opened
              Apr-06 4:08:37 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Closed
              Apr-06 4:07:07 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 4 status change: Opened
              Apr-06 4:07:02 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 1 status change: Opened
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 48 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 47 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 46 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 45 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 44 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 43 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 42 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 41 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 40 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 39 status change: Closed
              Apr-06 4:06:57 PM EnvisaLinkAdemco INFO Zone 38 status change: Closed
              Could you try to capture a debug log of the problem? Thanks

              Comment


              • #97
                Originally posted by spud View Post
                Could you try to capture a debug log of the problem? Thanks
                Yes, will do it later today

                Sent from my SM-N950U using Tapatalk

                Comment


                • #98
                  Here is a log from both the HomeSeer log and the Log to File option on the plugin -- with debug logging enabled...
                  Attached Files
                  Last edited by mitchmitchell1616; April 8th, 2018, 02:15 AM.

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by mitchmitchell1616 View Post
                    Here is a log from both the HomeSeer log and the Log to File option on the plugin -- with debug logging enabled...
                    Edit Config/EnvisaLinkAdemco.ini, and add the following line in the [PANEL] section:
                    Code:
                    [PANEL]
                    keypad_update_interval=10
                    then restart the EnvisaLinkAdemco plugin

                    the default value for this parameter is 5, increasing it to 10 should solve your problem. If the problem persists try to increase it more.

                    Comment


                    • Thanks! It has been running several hours now with the parameter at 10 and I've seen no duplicate messages. Ordinarily I would have seen hundreds by now so this fixed the problem.

                      Comment

                      Working...
                      X