Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin stops working

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plugin stops working

    Has anyone else experienced an issue with the Envisalink Plugin in that it just stops working. What I mean by that, is that it stops recognizing that alarm zones are being triggered (a motion sensor is triggered or a door opens etc...). The problem is solved by simply disabling and then re-enabling the plugin. This seems to be happening fairly frequently lately (1 time per week). This is a problem because I have many events that trigger off of the signals from my alarm system and I have no way of knowing that the plugin has stopped until something that I expect to happen (e.g., a light turning on when I open a door) doesn't happen. While that example may not be 'serious', I do have events set up to notify me if my alarm is triggered.

    Does anyone know of a way to create some type of event/notification that the plugin has stopped working or better yet, is there a fix of some sort for the plugin?

  • #2
    I've been having the exact same issue for months. The logs don't really show any failures either. Everything just stops updating altogether.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Comment


    • #3
      in version 3.0.0.29 available here I have added some timeout to the TCP connection to avoid it getting stuck, I have also added the possibility to write logs to a file.
      So, please install this version, activate the "log to file" option, and if the issue persist, please send me the log file.

      thanks

      Comment


      • #4
        I installed the beta and have enabled the log to file option. Hopefully the beta fixes the issue!


        Sent from my iPhone using Tapatalk

        Comment


        • #5
          Could you tell me if you are still seeing the issue with version 3.0.0.29. Thanks

          Comment


          • #6
            I don't know about OP, but I haven't had an issue since installing the beta. Sometimes it takes a week or two to fail though.


            Sent from my iPhone using Tapatalk

            Comment

            Working...
            X