Announcement

Collapse
No announcement yet.

communications

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • communications

    plugin has stopped communicating . I can contact the Eyezon with the app. I checked the log and this error appeared

    Oct-22 7:52:46 PMEnvisaLinkERROR Object reference not set to an instance of an object.
    ct-22 7:29:11 PM EnvisaLink ERROR System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at HSPI_ENVISALINK.EnvisaLinkApp.Shutdown()
    Oct-22 7:25:17 PM EnvisaLink ERROR Object reference not set to an instance of an object.
    Oct-22 7:24:54 PM EnvisaLink ERROR Object reference not set to an instance of an object.
    Oct-22 7:23:58 PM EnvisaLink ERROR Wrong password
    Oct-22 7:23:56 PM EnvisaLink ERROR Cannot parse user ids; Input string was not in a correct format.
    Oct-22 7:23:56 PM EnvisaLink INFO EnvisaLink version 3.0.0.31





    I verified the password and it is correct. The plug has been working well.



  • #2
    It's an EVL4 right? What is the firmware version?
    Can you set the log level to Debug?
    Does the "wrong password" error happens everytime you start the plugin? It seems you already had this problem before (according to this post) so what did you do before to fix the problem?

    Comment


    • #3
      lost comm

      Yes it is a 4 . firmware v95 update oct 24 I verified the password it is correct
      I set debug. listed results
      Oct-23 11:50:00 PMEnvisaLinkERROR Object reference not set to an instance of an object.Oct-23 11:50:00 PMEnvisaLinkDEBUG Stack: at HSPI_ENVISALINK.Partition.ExecuteRequest(TpiRequest req)Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG CommandAcknowledge 005Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkERROR Wrong passwordOct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG LoginInteraction 0Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG LoginInteraction 3Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Request: NetworkLogin pat20augOct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Request: TimeStampControl 1Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Request: PollOct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Request: StatusReportOct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:14Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:15Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:16Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:11Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:12Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:13Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:8Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:9Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:10Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:5Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:6Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:7Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:2Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:3Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:4Oct-23 8:45:11 PMEnvisaLinkDEBUG Zone Device Found: Z:1Oct-23 8:45:10 PMEnvisaLinkDEBUG Partition Device Found: P:2Oct-23 8:45:10 PMEnvisaLinkDEBUG Partition Device Found: P:1Oct-23 8:45:09 PMEnvisaLinkERROR Cannot parse user ids; Input string was not in a correct format.Oct-23 8:45:09 PMEnvisaLinkINFO EnvisaLink version 3.0.0.31Oct-23 8:44:58 PMEnvisaLinkERROR System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at HSPI_ENVISALINK.EnvisaLinkApp.Shutdown()Oct-23 8:33:36 PMEnvisaLinkDEBUG postBackProc data: id=fileloglevel&fileloglevel=0Oct-23 8:33:21 PMEnvisaLinkDEBUG postBackProc data: logtofileenabled=checked&id=logtofileenabledOct-23 7:27:34 PMEnvisaLinkERROR Wrong passwordOct-23 7:27:32 PMEnvisaLinkINFO EnvisaLink version 3.0.0.31Oct-23 7:27:32 PMEnvisaLinkERROR Cannot parse user ids; Input string was not in a correct format.
      36 log entries, displaying entries from 0

      Comment


      • #4
        lost comm

        FYI

        EnvisaLink SettingsRestart the plugin after changing any of the settings in this sectionInterface Type EnvisaLink 3EnvisaLink 4 IP Address
        Password
        Panel SettingsNumber of partitions 12345678 Number of zones 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343 53637383940414243444546474849505152535455565758596061626364 Master Code
        Do not recreate missing devices User SettingsNameDSC User IDsdefault
        pgallina@insight.rr.com
        Log settingsLog Level DebugInfoWarningError Log to File File Log Level DebugInfoWarningError
        Home | Device Status | Device Management | Events | Log | Setup | Global Elements | Control Panel | Manage Plug-ins | About

        Comment


        • #5
          first, remove the email address you have set as a DSC User ID. If you want to use this feature you need to set here a numeric id which is the DSC id associated with a user.

          please answer this question:
          Does the "wrong password" error happens everytime you start the plugin? It seems you already had this problem before (according to this post) so what did you do before to fix the problem?

          how many characters is your password? Try to set it to 10 characters and tell me if that change anything.

          Comment


          • #6
            Comm

            I have changed the password to 10 digits and verified it with the app. The log is still showing wrong password .
            Still not clear on removing email address as it comes from network setup. When I tried to remove it I could not log on from a client. The last time I had this problem I had the wrong password.

            Oct-28 9:17:17 PM EnvisaLink ERROR Wrong password
            Oct-28 9:17:15 PM EnvisaLink INFO EnvisaLink version 3.0.0.31

            Comment


            • #7
              have changed the password to 10 digits and verified it with the app. The log is still showing wrong password .Prier I just insired the proper Password.
              Where do we go I need this Plug.

              Oct-28 9:17:17 PM EnvisaLink ERROR Wrong password
              Oct-28 9:17:15 PM EnvisaLink INFO EnvisaLink version 3.0.0.31

              Comment


              • #8
                Would you let me access your system through team viewer? Please contact me by email at spud.webb.4@gmail.com

                Comment

                Working...
                X