Announcement

Collapse
No announcement yet.

MyQ server

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MyQ server

    My myq internet gateway stopped working a little while ago. It does not appear to be communicating with their server.

    My iphone app stopped working so I know it has nothing to do with the plugin.

    Just curious if anyone is seeing the same thing?

    My gateway has a green light that won't stop flashing - according to the manual that means it is not communicating.

  • #2
    Originally posted by hiken View Post
    My myq internet gateway stopped working a little while ago. It does not appear to be communicating with their server.

    My iphone app stopped working so I know it has nothing to do with the plugin.

    Just curious if anyone is seeing the same thing?

    My gateway has a green light that won't stop flashing - according to the manual that means it is not communicating.
    Mine (Craftsman) is connecting without issue. I think they use the same servers, but different URLs to connect.
    Randy Prade
    Aurora, CO
    Prades.net

    PHLocation - Pushover - EasyTrigger - UltraECM3 - Ultra1Wire3 - Arduino

    Comment


    • #3
      They both use the same url. The only things that change are the AppID and the username/password.

      Comment


      • #4
        Interesting. Tried it this morning and the myq internet gateway is up and running once again.

        I already ordered a replacement from amazon. I guess it does not hurt to have a spare.


        Maybe there are several myq servers - depending on region?

        Comment


        • #5
          Originally posted by hiken View Post
          My myq internet gateway stopped working a little while ago. It does not appear to be communicating with their server.

          My iphone app stopped working so I know it has nothing to do with the plugin.

          Just curious if anyone is seeing the same thing?

          My gateway has a green light that won't stop flashing - according to the manual that means it is not communicating.
          It was probably due to the massive outage with several ISPs.

          Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk

          Comment


          • #6
            Originally posted by GaryFunk View Post
            It was probably due to the massive outage with several ISPs.

            Sent from my SM-G955U1 using Tapatalk
            Correct, Level 3 had an outage yesterday that took down half the internet.

            Comment

            Working...
            X