Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin not responding

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Yes. just submitted it now.

    Comment


      #17
      My plugin is still not working. I've installed all the recent plugin updates.

      I've submitted another debugging dump.

      Thanks.

      Current Date/Time: 12/16/2017 8:28:14 AM
      HomeSeer Version: HS3 ZEE S2 Edition 3.0.0.368
      Linux version: Linux HomeTrollerZeeS2V2 4.1.19-v7+ #858 SMP Tue Mar 15 15:56:00 GMT 2016 armv7l GNU/Linux System Uptime: 5 Days 13 Hours 25 Minutes 57 Seconds
      IP Address: 192.168.1.64
      Number of Devices: 102
      Number of Events: 29
      Available Threads: 147

      Enabled Plug-Ins
      3.0.0.20: Ecobee
      1.1.17344.311: MyQ
      3.0.6542.35207: UltraWeatherWU3
      3.0.1.130: Z-Wave

      Comment


        #18
        Hey SJ,

        I've looked over your dump files several times and everything seems as though it's working 100%. Do you have any sort of instant messenger that we could use to work together and get this solved for you?

        I have the following instant messaging capabilities available, Please PM me if any of these would work for you and we can setup a time to get this fixed.

        I can host a Google Meet
        Skype
        Google Hangouts
        Discord
        Curse Voice
        Pushbullet

        Comment


          #19
          Thank you. I truly appreciate your help. I am traveling for the Holidays - when I get home in January I'll see if we can find a mutually convenient time for a Skype call.

          Thanks, again.

          Happy Holidays!

          Comment


            #20
            Hey Kingfetty,
            Thank you for your offer to help me troubleshoot the issue I was having. I have solved the problem. As you probably suspected it was not the MyQ plug-in.

            Once I had some time off during the Holidays and could spend some quality time out in the garage I could see the “on-again” “off-again” intermittent Wi-Fi connection caused by an old Wi-Fi extender that was slowly failing.

            A new Netgear Orbi Mesh Router and Satellites has solved the problem and the MyQ plug-in is working perfectly.

            Thanks, again for your patience and time. I apologize that I didn't figure out the root cause sooner before bothering you.

            Best Wishes,
            SJ

            Comment


              #21
              I'm just glad you found it! Good sleuthing.

              Comment

              Working...
              X