Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failed getting InterfaceStatus from MyQ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Failed getting InterfaceStatus from MyQ

    Hi There,

    Ever since upgrading to version 1.1.17325.299. I have been getting the following error. I have tried removing plugin and reinstalling. No go.

    WARNING: Failed getting InterfaceStatus from MyQ - the interface was not found in the list of active interfaces, the list may need to be refreshed.

    Snipit from the log file.

    Nov-21 8:44:19 AM Plug-In Finished initializing plug-in MyQ Nov-21 8:44:16 AM Info Plugin MyQ with instance: has disconnected Nov-21 8:44:16 AM MyQ Warn Connection to HomeSeer lost, shutting down plugin... Nov-21 8:44:16 AM MyQ HomeSeer shutting down MyQ plugin Nov-21 8:44:16 AM Error Initializing plug-in(1): MyQ Instance::Error on InitIO: Failure has occurred while loading a type. Nov-21 8:44:15 AM MyQ Initializing version 1.1.17325.298 Nov-21 8:44:14 AM Info Plugin MyQ has connected. IP:127.0.0.1:39642

    System:

    Current Date/Time: 2017-11-21 8:47:24 AM EST HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.368 (Linux) Modules/Threads: 59 Modules, 56 Threads Available Threads: 2400 HomeSeer Memory Used: 129 Mbytes

  • #2
    Originally posted by ult4dr View Post
    Hi There,

    Ever since upgrading to version 1.1.17325.299. I have been getting the following error. I have tried removing plugin and reinstalling. No go.

    WARNING: Failed getting InterfaceStatus from MyQ - the interface was not found in the list of active interfaces, the list may need to be refreshed.

    Snipit from the log file.

    Nov-21 8:44:19 AM Plug-In Finished initializing plug-in MyQ Nov-21 8:44:16 AM Info Plugin MyQ with instance: has disconnected Nov-21 8:44:16 AM MyQ Warn Connection to HomeSeer lost, shutting down plugin... Nov-21 8:44:16 AM MyQ HomeSeer shutting down MyQ plugin Nov-21 8:44:16 AM Error Initializing plug-in(1): MyQ Instance::Error on InitIO: Failure has occurred while loading a type. Nov-21 8:44:15 AM MyQ Initializing version 1.1.17325.298 Nov-21 8:44:14 AM Info Plugin MyQ has connected. IP:127.0.0.1:39642

    System:

    Current Date/Time: 2017-11-21 8:47:24 AM EST HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.368 (Linux) Modules/Threads: 59 Modules, 56 Threads Available Threads: 2400 HomeSeer Memory Used: 129 Mbytes
    New version posted, see if that helps. If not let me know. It appears that it isn't getting past the new logging code initialization.

    What .net framework version is installed? 4.6 is needed if running windows. If on linux just the latest version of mono framework will do.

    Comment


    • #3
      Ok I have upgrade to the new version. 1.1.17325.305

      I have also upgrade Mono to the lastest.

      chris@ult4dr-Unix:~$ sudo mono -V
      [sudo] password for chris:
      Mono JIT compiler version 5.4.1.6 (tarball Wed Nov 8 20:37:08 UTC 2017)
      Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
      TLS: __thread
      SIGSEGV: altstack
      Notifications: epoll
      Architecture: amd64
      Disabled: none
      Misc: softdebug
      LLVM: supported, not enabled.
      GC: sgen (concurrent by default)

      Still getting the same error.

      Nov-21 11:55:22 AM Plug-In Finished initializing plug-in MyQ

      Nov-21 11:55:19 AM Info Plugin MyQ with instance: has disconnected

      Nov-21 11:55:19 AM MyQ Warn Connection to HomeSeer lost, shutting down plugin...

      Nov-21 11:55:19 AM MyQ HomeSeer shutting down MyQ plugin

      Nov-21 11:55:19 AM Error Initializing plug-in(1): MyQ Instance::Error on InitIO: Failure has occurred while loading a type.

      Nov-21 11:55:18 AM MyQ Initializing version 1.1.17325.305

      Nov-21 11:55:18 AM Info Plugin MyQ has connected. IP:127.0.0.1:52218

      Comment


      • #4
        Originally posted by ult4dr View Post
        Ok I have upgrade to the new version. 1.1.17325.305

        I have also upgrade Mono to the lastest.

        chris@ult4dr-Unix:~$ sudo mono -V
        [sudo] password for chris:
        Mono JIT compiler version 5.4.1.6 (tarball Wed Nov 8 20:37:08 UTC 2017)
        Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
        TLS: __thread
        SIGSEGV: altstack
        Notifications: epoll
        Architecture: amd64
        Disabled: none
        Misc: softdebug
        LLVM: supported, not enabled.
        GC: sgen (concurrent by default)

        Still getting the same error.

        Nov-21 11:55:22 AM Plug-In Finished initializing plug-in MyQ

        Nov-21 11:55:19 AM Info Plugin MyQ with instance: has disconnected

        Nov-21 11:55:19 AM MyQ Warn Connection to HomeSeer lost, shutting down plugin...

        Nov-21 11:55:19 AM MyQ HomeSeer shutting down MyQ plugin

        Nov-21 11:55:19 AM Error Initializing plug-in(1): MyQ Instance::Error on InitIO: Failure has occurred while loading a type.

        Nov-21 11:55:18 AM MyQ Initializing version 1.1.17325.305

        Nov-21 11:55:18 AM Info Plugin MyQ has connected. IP:127.0.0.1:52218
        Ok, let me throw this on my linux box and see if I can recreate the error. Unfortunately I can't pull any logs from the server because it's dying while trying to setup the logs.

        Comment


        • #5
          Just incase I am running

          Welcome to Ubuntu 16.04.3 LTS (GNU/Linux 4.4.0-101-generic x86_64)

          Thank you for your support.

          Comment


          • #6
            Was able to recreate the issue and find it. New version posted. Turned out to be a dll dependency issue on the linux systems.

            Comment


            • #7
              Excellent. Thank you very much. Upgraded and all is well again!

              Thanks for the great and fast support.

              Comment


              • #8
                Glad you're back up and running again.

                Comment

                Working...
                X