Announcement

Collapse
No announcement yet.

My Q not working and won't update

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • My Q not working and won't update

    MyQ has a status of INFO: Plugin start is pending. It does not show up when hovering over the menu item PLUGINS. I have attempted to update - both while enabled and disabled - and that has not worked.

    Suggestions?

    Current Date/Time: 3/28/2020 8:36:53 AM
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.548
    Operating System: Microsoft Windows Embedded Standard - Work Station
    System Uptime: 5 Days 16 Hours 53 Minutes 20 Seconds
    IP Address: 192.168.1.113
    Number of Devices: 321
    Number of Events: 51
    Available Threads: 200
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed:
    In Virtual Machine: No MFG: shuttle inc.
    Enabled Plug-Ins
    3.0.0.1: Alexa
    3.0.1.4: AmbientWeather
    2.0.61.0: BLBackup
    3.0.30.0: BLLock
    3.0.7.1: Insteon
    1.2019.211.1740: MyQ
    3.0.2.0: Z-Wave

  • #2
    Have you tried removing and reinstalling it yet?

    Comment


    • #3
      Originally posted by kingfetty View Post
      Have you tried removing and reinstalling it yet?
      The remove/reinstall took care of the update but did not fix the Plugin start is pending

      Comment


      • #4
        Windows or Linux?

        Comment


        • #5
          Originally posted by kingfetty View Post
          Windows or Linux?
          Windows

          Comment


          • #6
            Try this. Turn on the developer mode on the plugin manager page (top left check box)
            Connect to the windows box and restart the plugin. You'll see what looks like a windows command line open up, this is the plugin running. Any errors or messages that are displayed?

            Comment


            • #7
              I had to update .NET - it appears to be working fine now.

              Comment

              Working...
              X