Announcement

Collapse
No announcement yet.

Another skill disconnect

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Another skill disconnect

    My HomeSeer Omni integration with Amazon echo failed after several weeks and again all I had to do was Disable the skill and reenable immediately, devices were rediscovered, finding none and now Alexa requests all work again. For months now this is my go to solution. I wish I knew why the skill apparently disconnects?

  • #2
    I've had to do the same thing, although it has been a while.
    HS3Pro Running on a Raspberry Pi3
    64 Z-Wave Nodes, 168 Events, 280 Devices
    UPB modules via OMNI plugin/panel
    Plugins: Z-Wave, BLRF, OMNI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
    HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler

    Comment


    • #3
      The behind the scenes Smart Home Skill unlinking happened again today. I would like to have others comment when there’s unlinks so we can get an idea how prevalent this disconnect problem is. Mason seems to think It Is happening very seldom. Please post on this topic when yours unlinks. Thanks Steve Chase

      Comment


      • #4
        The disconnects are between Alexa <-> myhs <-> HS The plugin doesnt really know anything about being connected to Alexa or not.

        In your HS Logs - are there any messages where myhs has connected/disconnected?
        HS3Pro Running on a Raspberry Pi3
        64 Z-Wave Nodes, 168 Events, 280 Devices
        UPB modules via OMNI plugin/panel
        Plugins: Z-Wave, BLRF, OMNI, HSTouch, weatherXML, EasyTrigger
        HSTouch Clients: 3 Android, 1 Joggler

        Comment


        • #5
          Others are reporting disconnects here https://forums.homeseer.com/forum/ho...e-unresponsive

          Comment

          Working...
          X